SILEDŽIJA KOGA PREZIRE HRVATSKA PROMENIO PLOČU: Priznao da je KRIV za brutalno premlaćivanje devojke (18)
Danas se nastavilo suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku u zadarskom kafiću, Foto: Printscreen/youtube/Politika je sve

priznao zločin

SILEDŽIJA KOGA PREZIRE HRVATSKA PROMENIO PLOČU: Priznao da je KRIV za brutalno premlaćivanje devojke (18)

Budući da mu u roku od šest meseci nije donesena nepravomoćna presuda, Daruvarac je pušten iz pritvora i brani se sa slobode

Objavljeno:

Na sud je prvo stigla žrtva premlaćivanja u pratnji svoje majke, a nakon nje u pratnji advokata stigao je i Darko Kovačević Daruvarac koji je bez reči prošao pokraj brojnih novinara.

Danas se nastavilo suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu koji je brutalno pretukao 18-godišnju devojku u zadarskom kafiću.

Budući da mu u roku od šest meseci nije donesena nepravomoćna presuda, Daruvarac je pušten iz pritvora i brani se sa slobode.

Svedoci izašli iz sudnice u tišini!

Ovako je teklo suđenje:

16.15 - Osim što je javnost obavestio da je Daruvarac promenio stav i da se izjasnio krivim i za nanošenje teške telesne povrede i za pretnju, advokat Petričić je rekao kako je oštećena Zadranka dala pisani iskaz o brutalnom napadu na nju. Istaknuo je da je suđenje prošlo mirno.

foto: Printscreen/Nova Tv

15.50 - Nešto pre 16 sati sudnicu i zgradu opštnskog suda napustili oštećena 18-godišnja Zadranka i njena majka. Nisu htele dati izjave novinarima. I ostali svedoci su napustili zgradu bez reči.

12.15 – Optužba je i od nove sudije Mitre Meštrović zatražila isključenje javnosti, a opunomoćenik oštećene Milan Petričić takođe je zatražio isključenje javnosti. Odvjetnik optuženog Darka Kovačevića Daruvarca Boris Radman o zahtevu optužbe za isključenje javnosti rekao je sledeće:

– U odnosu na isključenje javnosti tvrdimo da je neosnovan i neutemeljen i deplasiran zahtev optužbe da se isključi javnost zbog toga što da će obrana biti usmerena protiv Lorene, jer je vidljivo iz podneska koji smo podneli da se da saglasnost za čitanje iskaza optuženika, oštećenih i svedoka radi efikasnijeg postupka. Odbrana nema nameru da ispituje bilo kakve svedoke jer ih prihvata i nema primedbe. Uprkos tome odbrana se ne protivi isključenju javnosti u svrhu zaštite osobnog i porodičnog života Lorene Gurlice – istaknuo je Boris Radman. Sudija je na kraju isključila javnost sa suđenja.

Na sud je prvo stigla žrtva premlaćivanja, a nakon nje Darko Kovačević Daruvarac

foto: Printscreen/Adriatic Televizija

– Ne želim ja tom čoveku smrt, želim da se leči. Žao mi je što neće kao muškarac priznati što je učinio i kao majka mislim da mu je mesto u bolnici. Ne mrzim ga, ali želim da bude kažnjen za svaku kap prolivene krvi moje kćeri – rekla je za 24 sata Ana Gurlica, majka pretučene djevojke.

Postupak je preuzela nova sudija Mitra Meštrović, a današnja rasprava održaće se u manjoj dvorani pa se veruje da će sudija isključiti javnost.

– Što se mene tiče, slobodno otvorite suđenje za javnost, mi nemamo šta da krijemo. Istina i samo istina je na strani moje kćeri – dodala je Ana Gurlica.

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.