HRVATSKA MINISTARKA U VEZI SA SRBINOM! Balkan bruji o ovoj vezi!
Milanka Opačić, Foto: Youtube printscreen

slatki su

HRVATSKA MINISTARKA U VEZI SA SRBINOM! Balkan bruji o ovoj vezi!

Oni su viđeni zajedno na nedavno održanoj žurci Crvenog krsta u zagrebačkom hotelu "Westin".

Objavljeno:

Hrvatski mediji ovih dana bruje o vezi Milanke Opačić, bivše hrvatske potpredsednice Vlade i ministarke socijalne politike sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem.

Oni su viđeni zajedno na nedavno održanoj žurci Crvenog krsta u zagrebačkom hotelu "Westin".

Bivša SDP-ovka u Kristalnoj dvorani iznenadila je sve pojavivši se s novom ljubavi, a Gloria saznaje da se radi o 40-godišnjem Beograđaninu koji se zbog hrvatske političarke preselio u Zagreb.

Gospavić je po struci komercijalista, a Milanka Opačić je u novom broju hrvatske verzije časpopisa "Glorija" sa smeškom na licu ispričala gde su se upoznali i zašto su se vrlo brzo odlučili na važan životni korak.

Ljubav između Milanke i Nemanje planula je letos u Dubrovniku, u kojem je Beograđanin tada radio u jednom restoranu kao konobar. Trenutno je navodno zaposlen kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću.

Inače, Milanka je srpske nacionalnosti, a prilikom rada u humanitarnoj organizaciji koja se bavi zanemarenom decom, upoznala je i usvojila devojčicu Lanu 2003. godine. Godine 1995, postala je prva političarka Srpkinja koja je govorila na većem predizbornom skupu u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića i dobila aplauz. Potpredsednica je Socijaldemokratske partije Hrvatske.

Kritikovali su je zbog rasipničkog trošenja novca iz budžeta u vreme ministrovanja, što je ona negirala.

Naravno, što se tiče lepe ljubavne priče Milanke i Nemanje, provukli su se i zluradi komentari iz susedstva. Na društvenim mrežama kažu da ona jeste hrvatska političarka, ali i Srpkinja, pa je logično da beži "svome jatu".

bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.