ZA MLADENCE ILINKU I KRISTIJANA NARUČILI 810 PESAMA: Svirali su ih PET DANA!
Ilinka i Kristijan, Foto: Facebook printscreen

veselo

ZA MLADENCE ILINKU I KRISTIJANA NARUČILI 810 PESAMA: Svirali su ih PET DANA!

Od utorka u podne pa sve do petka u ponoć neprestano su se puštale pesme u njihovu svadbenu čast

Objavljeno:

Za mladence Ilinku i Kristijana Gojmerac su rodbina i prijatelji punih pet dana naručivali pesme na Radiju Virovitica - ukupno ih je bilo 810.

- Znali smo da će biti puno pesama, ali se nismo nadali da će biti srušen rekord, koji su do naše svadbe držali mladenci iz našega kraja - rekli su to mladi poljoprivrednici.

Od utorka u podne pa sve do petka u ponoć neprestano su se puštale pesme u njihovu svadbenu čast. Rekord po izvođenosti je bila pjesma Halida Bešlića “Taman je”.

Mladi bračni par kaže kako ni jednu pesmu ne žele izdvojiti jer su im sve bile jako drage te će se i oni nastojati da se revanširaju svima koji su ih zadužili pesmama. Ali i u rekordu imaju rekorderku.

Naime, strina Branka Gojmerac, zajedno sa svojom ćerkom Marijanom i sinom Josipom, zasenila je sve čestitare jer je samo ona platila 94 pesme.

Strina Branka kaže kako očekuje da će, kad bude udavala ćerku i ženila sina, biti još više pesama, jer je to u njihovom kraju običaj.

Cena jedne pesme po željama je 15 kuna što je verovatno bio dodatni stimulans naručiteljima da se prepuste obaranju rekorda.

Kristijan i Ilinka visoko su postavili lestvicu, ali sigurno će biti novih ‘izazivača’.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.