NATO avioni iskrcavaju vojno đubre u Jadransko more! (FOTO)

zastrašujući podaci

NATO avioni iskrcavaju vojno đubre u Jadransko more! (FOTO)

Prema informacijama do kojih je došao italijanski novinar Đani Lanes, zona izbacivanja otpada iz vazduha u moru je 24, a one se ne nalaze samo u međunarodnim vodama, nego i unutar državnog prostora, kako sa italijanske tako i sa hrvatske strane
Objavljeno:

NATO avioni bombe i rakete izbacuju u Jadransko more, i to ne samo u posebne zone, već i u blizini obale, najnovije je šokantno otkriće koje je uznemirilo region. Kako prenosi "Jutarnji list", to za posledicu ima stvaranje velike koncentracije otrovnih hemikalija, a s obzirom da su bombe podložne menama morske struje, radi se o pokretnom arsenalu smrti. Komšije izglasale: NATO fašistima je zabranjen ulazak u ulicu! (FOTO) Italijanski novinar Đani Lanes tvrdi da NATO i italijanske vlasti lažu kada kaže da je u Jadranu naznačeno šest posebnih zona gde se vojni avioni u povratku sa vojnih misija oslobađaju bombi i raketa koje nisu iskorišćene tokom misije.

Prema informacijama do kojih je došao tokom istrage, takvih zona je 24, a one se ne nalaze samo u međunarodnim vodama, nego i unutar državnog prostora, kako sa italijanske tako i sa hrvatske strane, prenosi Glas Istre.
Zone za vojni otpad prostiru se od Trsta, odnosno severnog Jadrana, pa sve do juga, do Santa Marije di Leuće, grada pred Otrantskim vratima. - Na dnu pred obalom Pezara, pedesetak milja od istarske obale, nalazi se ogromni arsenal bombi iz Drugog svetskog rata i iz vojne misije NATO-a iz 1999. godine, prilikom bombardovanja Srbije.
Koncentracija iperita, fosfora i ostalih otrovnih hemikalija je zastrašujuća, a bombe su podložne menama morske struje, radi se o pokretnom arsenalu smrti. -Nedavno je duž italijanske obale zabeležen masovni pomor kornjača i delfina, a u italijanskoj državnoj agenciji “Icram”, koja prati tu pojavu, navode da su na telima uginulih životinja pronađene opekotine i duboke rane - ispričao je Lanes kojem uskoro objavljuje knjigu u kojoj, kako kaže, otkriva zastrašujuće podatke o velikom broju slučajeva tumora kod novorođene dece. Fotografije: Ilustracija (Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.