ČLANICA PINK PANTERA BILA U ZAGREBU PA SE ISPALILA: Način na koji su je potpisali je URNEBESAN
Kako da vas potpišemo? Piši kako jeste!, Foto: Printscreen

totalni hit

ČLANICA PINK PANTERA BILA U ZAGREBU PA SE ISPALILA: Način na koji su je potpisali je URNEBESAN

Izgleda da je Olivera, nehotice, uspela da promoviše novi trend u preduzetništvu spojivši dve zanimljive krajnosti

Objavljeno:

Bivša košarkašica i navodna članica kriminalne grupe Pink Panteri, Olivera Ćirković, ovih dana gostuje na Interliberu, sajmu knjiga u Zagrebu, gde je promovisala svoju autobiografiju "Ja, Pink Panter". Usput je svratila i na tamošnje televizije gde su je potpisali na zanimljiv naćin - pljačkašica i književnica.

foto: Printscreen

Izgleda da je Olivera, nehotice, uspela da promoviše novi trend u preduzetništvu spojivši dve zanimljive krajnosti. Sad očekujemo još ovakvih kombinacija tipa: starleta i doktor nauka, fudbaler i konceptulani umetnik, prostitutka i ginekolog, pekar i diler... Zaista, kombinacije su bezbrojne, ali Olivera se piše kao rodonačelnik.

Hrvatski mediji bili su jako zainteresovani za ovu neobičnu osobu, a predstavili su je i na sledeći način:

"Olivera Ćirković svestrana je žena, bila je košarkaška reprezentativka Jugoslavije, igrala je za Jedinstvo iz Tuzle, Crvenu zvijezdu, Celje i Pagrati iz Atene. Bila je sportska direktorica Crvene zvijezde, i sportski i financijski uspješna, iz kruga bolje stojećih beogradskih familija. No, najviše se proslavila kao kriminalka, a sada u Zagrebu gostuje kao spisateljica.

Navodno je upravo ona osmislila model pljački draguljarnica i zlatarnica koji je postao poznat širom Europe kao Akter. Riječ je o munjevitoj i silovitoj provali u radnju, najčešće automobilom, brzom ulasku, krađi robe i još bržem izlasku, sve skupa u trajanju od 40 sekundi do minutu-dvije. Interpol je uskoro sve takve pljačke pripisao jednoj kriminalnoj organizaciji pod nazivom Pink Panter."

BONUS VIDEO:

ZORANNAH UGRADILA SILIKONE U GRUDI! Govorila je da voli prirodno, a sada je OTKRILA RAZLOG zbog kojeg je morala da ih poveća! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.