DOK JE SPAVALA, OSETILA JE DA JE NEŠTO GRIZE ZA NOS: Kada je videla šta je u pitanju, pretrnula je od STRAHA!
Varaždinka doživela horor na spavanju (ilustracija), Foto: Profimedia

UŽAS U HRVATSKOJ

DOK JE SPAVALA, OSETILA JE DA JE NEŠTO GRIZE ZA NOS: Kada je videla šta je u pitanju, pretrnula je od STRAHA!

U Varaždinu se dogodila drama

Objavljeno: 16:02h

U stanu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u ponedeljak u ranim jutarnjim satima događale su se scene kao iz najgorih horor filmova.

Naime, Varaždinku Branku Lešić ugrizao je pacov za nos, javlja portal regionalni.com.

- U šoku sam, no pomažu tablete za smirenje. Bila sam na vakcinisanju, ali još uvek se grozim – rekla je Branka Lešić pokazujući svoj nos.

Sve dogodilo kad je ona spavala i nije ni slutila da pacovi mogu otići tako daleko.

- Spavala sam i bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam videla da je to pacov.. Scena kao u najgorim horor filmovima – dodala je Branka koja živi u stanu koji je u vlasništvu države sa svoja dva sina.

Zaposlena je u domu za starije i nemoćne, a najezdom pacova zgrožena je i njena komšinica Enita Levanić.

- Pacovi su tu i to nije problem, ali sada su nas počeli jesti. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz wc šolju, a sada i napadaju ljude – rekla je Levanić koja takođe radi u jednom varaždinskom domu za starije i nemoćne.

Nakon ugriza pacovaa, na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i postavili su mamce.

- Je li to bilo dovoljno videćemo. Rekli su nam ako se šta dogodi neka samo zovemo, a što da nas opet ugrizu? Nama je potrebno rešenje jer ovde više ne možemo živeti. Bila sam u Gradu oni se vade da je to državno vlasništvo i samo svi prebacuju lopticu– zaključila je Levanić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.