LJUBAVNI OGLAS VJEKOSLAVA (90) UZBURKAO REGION: Traži ženu koja ne prima penziju, a razlog je LUDILO!
Foto: Stock/ilustracija

čudan čovek

LJUBAVNI OGLAS VJEKOSLAVA (90) UZBURKAO REGION: Traži ženu koja ne prima penziju, a razlog je LUDILO!

- Tražim žensku osobu, koja nema svoju penziju da se uda za mene, a posle moje smrti njoj će ostati moja penzija, piše u njegovom oglasu

Objavljeno:

On je Vjekoslav Golub (90) iz Koprivnice i oglas koji je nedavno objavio u novinama izazvao je veliko interesovanje najpre u Hrvatskoj, a zatim i u ostatku regiona.

„Tražim žensku osobu, koja nema svoju penziju da se uda za mene, a posle moje smrti njoj će ostati moja penzija“, piše u njegovom oglasu.

Vjekosava koji je nedavno napunio 90 godina posetila je ekipa „Podravskog lista“.

A čujte, šta da vam kažem… Sam sam, nemam nikog da me sahrani, a već sam jako star. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i hteo bih da se oženim, pa da me supruga sahrani. A ja ću njoj ostaviti svoju penziju. Oženiću onu koja nema penziju, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom, ispričao je deda Vejkoslav.

Zanimljivo je i da on ne traži od svoje buduće supruge da živi sa njim, važno mu je samo da ima nekog ko će ga sahraniti. A ženio se dosad tri puta. Prvo Zagorkom, pa Slavonkom pa Podravkom, i sada u šali kaže da bi voleo da se oženi Dalmatinkom.

„Nisam još smislio šta ću ako mi se javi više žena. Onda ću morati nekako da odlučim koju ću oženiti, ali o tom potom. Ideju sam dobio čitajući oglase pa sam video da mnogo ljudi traži partnere. Zašto ne bih pomogao nekome ako mogu? Uz penziju, imam i neke druge stvarčice koje bih ostavio ženi i mislim da bi to koristilo i meni i njoj. Golub radio je u policiji u Osjeku.

– Iz Osjeka sam došao u Kloštar Podravski, a nakon toga u Koprivnicu i tako sam se tu skrasio. Dane provodim čitajući knjige. Slušam radio i tako se zabavljam. Teško hodam jer me muče bolovi u kičmi, a i godine su tu koje me ograničavaju u mnogim stvarima“.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.