NIKOLA SE ZATEKAO U ISTOM AVIONU SA SEBASTIJANOM KURCOM! On je ispričao kako se kancelar PONAŠAO i ŠTA JE RADIO, a kada čujete, ZAVOLEĆETE GA! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Nikola Grubišić

ČOVEK NA ZEMLJI

NIKOLA SE ZATEKAO U ISTOM AVIONU SA SEBASTIJANOM KURCOM! On je ispričao kako se kancelar PONAŠAO i ŠTA JE RADIO, a kada čujete, ZAVOLEĆETE GA! (FOTO)

Kada su stigli, Nikola je mislio da će videti osiguranje koje ga čeka, ali se još jedanput iznenadio, i to veoma prijatno

Objavljeno:

Hrvatski državljanin, Nikola Grubišić nedavno je putovao iz Barselone za Beč jednom niskotarifnom kompanijom pod nazivom, Eurowings.

Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, dok je bezbrižno sedeo i čekao svoj let, učinilo mu se da vidi neku "poznatu facu" i klince kako se slikaju sa njim, dok su ga odrasli pozdravljali.

Rešio je da pita stjuardesu o kome i o čemu se radi, da bi potom saznao da je u pitanju Austrijski kancelar Sebastijan Kurc.

On je napomenuo kako je Austrijski kancelar uredno čekao sa svim ostalim putnicima niskotarifni let koji je pritom kasnio 2h.

- Austrijski kancelar je bio u ekonomskoj klasi, bez delegacije i ikakvog osiguranja, kao i ostalih stvari bez kako je istakao naši političari ne mogu da odu ni u toalet.

Kada su stigli, Nikola je mislio da će videti osiguranje koje ga čeka, ali se još jedanput iznenadio, i to veoma prijatno.

Kad smo sleteli u Beč mislio sam da će ga barem tamo dočekati osiguranje, međutim čovek izađe kao svi ostali putnici, sam pokupi svoj prtljag i napusti aerodrom sam samcat, napisao je Nikola Grubišić koji ni u jednom trenutku nije mogao da sakrije iznenađenje.

On je zaključio da kada bi se povukla paralela sa našim političarima koji su kako kaže, umislili da su Bogovi, dolazimo do određenih zaključaka.

I onda povuci paralelu s našim političarima koji su si umislili da su Bogovi, svi odreda Sanaderi, Vidosevici, Milanovici, Kolinde, Plenkovici i drugi, napisao je on.

Podsećamo, Sebastijan Kurc austrijski je političar, aktuelni kancelar Austrije član Austrijske narodne stranke, od 16. decembra 2013. do 18. decembra 2017. bio je ministar za Evropu, integracije i spoljne poslove u drugoj koalicionoj vladi (Austrijska narodna partija i Socijaldemokratska partija Austrije) Vernera Fajmana.

Na mesto kancelara Austrije izabran je 18 decembra 2017, nakon koalicione vlade Austrijske narodne stranke i Slobodarske partije. Postao je najmlađi kancelar u istoriji Austrije.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.