POGINUO NAOČIGLED SUPRUGE I SINA Državna službenica PIJANA VOZILA U KONTRA SMERU, naletela na drugo vozilo, Igor na mestu stradao!
Foto: Profimedia

velika tragedija

POGINUO NAOČIGLED SUPRUGE I SINA Državna službenica PIJANA VOZILA U KONTRA SMERU, naletela na drugo vozilo, Igor na mestu stradao!

Pijana naletela na Igorov automobil, porodicu zavila u crno!

Objavljeno:

Igor Soldatić (41) stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila u Istri! Na njega je naletela državna službenica koja je pijana vozila u suprotnom smeru!

Igor je u vozilu bio sa suprugom i sinom koji su lakše povređeni.

Igorovi prijatelji su u šoku zbog tragedije. Njegov prijatelj Denis Jacin (43) iz Umaga ne može da se oporavi od gubitka.

- On je iz Karojbe, a ja iz susednog mesta. Na kraju smo opet zajedno, s porodicama, nastavili da živimo i da se družimo u Umagu, u istoj zgradi. Bili smo povezani, zadovoljni svojim životima. Ja sam autolimar, a on lakirer, pa su nam se i poslovi poklapali - objašnjava Denis i dodaje da su im i deca vršnjaci, pa se stalno igraju zajedno.

- Ja imam curicu, a on sina Roka, koji je završio treći razred osnovne škole. Videli smo se posljednji put ujutro tog kobnog dana. Stajali smo na parkingu. Mahnuo mi je i rekao da ide s porodicom na izlet, na more kraj Rovinja. Tad sam ga zadnji put video živog - priseća se Denis.

Kako kaže, Igor je bio duša od čoveka, pozitivan, vedar, pravi zabavljač, a ni jedna fešta nije mogla da prođe bez njega i njegovog zaraznog humora.

- Teško mi je i još ne verujem da se nećemo viđati svaki dan, da ga neću sresti na stepenicama u zgradi i da me više neće nazvati, samo da me čuje. Pa on nije imao čak ni kaznu za parkiranje, eto toliko je bio dobar i pošten - kroz suze govori Denis za 24sata.hr.

Komšinica Davorka B. rado se seća Igora koji joj je, kaže, pomagao istog trenutka kad bi ga zamolila.

- Ostavljao bi sve i došao bi da pomogne. Jednom prilikom mi je crkao akumulator na automobilu i nisam mogla da kamnem, a teško je bez auta. Ma odmah je došao i rešio problem. Pomagao je svima i bio predstavnik stanara u zgradi. Svi su ga voleli, a on je voleo svima da pomaže. Takav je bio naš Igor, a njegov sinčić je obožavao da trči po zgradi i igra fudbal ispred zgrade. Veselo dete koje su otac i majka odlično odgojili. Uvek je pozdravljao i pitao kako sam - kaže Davorka.

- Tragedija ih je zavila u crno. Igoru sam za trideseti rođendan tortu ispekla i obećala da ću mu ispeći još torti u životu. Nažalost, nikad više - rekla je Igorova druga komšinica Milka.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.