HRVATSKA TELEVIZIJA ZGROZILA CEO REGION: Ženi koja se podvrgla VEŠTAČKOJ OPLODNJI postavili su SKANDALOZNO PITANJE! (VIDEO)
Foto: Twitter printscreen / Index.hr

STVARNO UVREDLJIVO

HRVATSKA TELEVIZIJA ZGROZILA CEO REGION: Ženi koja se podvrgla VEŠTAČKOJ OPLODNJI postavili su SKANDALOZNO PITANJE! (VIDEO)

Zaista neukusno....

Objavljeno:

Jedan prilog hrvatske Nove TV emitovan sinoć zgrozio je gledaoce.

Naime, Dnevnik je radio prilog o medicinski potpomognutoj oplodnji. U prilogu su razgovarali s jednom majkom koja je začela bebu veštačkom oplodnjom i trebalo je da opiše svoje iskustvo.

Razgovarala je s novinarkom Barbarom Goljom dok je držala bebu u naručju, a novinarkino pitanje ostavilo je brojne gledaoce bez teksta.

Gospođa je potvrdila kako je imala problema sa začepljenim jajovodima, a novinarka je tada upitala znači li to da će morati na isti postupak ako želi još jedno dete.

Celi tok razgovora išao je ovako:

Novinarka: Imali ste problema sa začepljenim jajovodima.

Majka: Tako je, da.

Novinarka: Želite li drugo dete, moraćete ići na isti postupak?

Majka: Isti postupak da, ponovno. I sad čekamo malo, barem jedno dve godine, pa ćemo onda.

Novinarka: Da poraste?

Majka: Da.

Novinarka: Da vidite hoće li ovo biti normalno?

Majka: Ona je sasvim normalna, nema šta.

Međutim, kao da celi ovaj razgovor nije dovoljan, za vreme njega je na ekranu bio ispisan tekst "Dete je normalno" koji pokazuje da se ne radi samo o gafu novinarke koja je postavila pitanje je li dete normalno, nego i o gafu redakcije koja je stavila ovakav podnaslov.

Prilog završava rečima novinarke kako nije normalno da nam trebaju deca, a da veštakom oplodnjom dobivamo dvostruko manje nego što bismo mogli.

Očekivano, celi ovaj prilog bio je neprijatan za brojne gledatelje, a reakcije su se ubrzo proširile društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.