NISAM MOGLA DA IZDRŽIM, BILA JE TO DUGA NOĆ: Kolinda PRAVDALA svoje ponašanje na stadionu u Moskvi, pa otkrila koliko je bila UZBUĐENA!
Foto: AP

RADUJE SE USPEHU

NISAM MOGLA DA IZDRŽIM, BILA JE TO DUGA NOĆ: Kolinda PRAVDALA svoje ponašanje na stadionu u Moskvi, pa otkrila koliko je bila UZBUĐENA!

Nije htela da se suzdrži

Objavljeno:

Mediji iz celog sveta pisali su ovih dana o hrvatskoj predsednici, Kolindi Grabar Kitarović. I dok su jedni oduševljeni, drugi su ovo njeno ponašanje dočekali ''na nož'', a Kolinda je sada progovorila o svemu.

- Nisam mogla da izdržim, a da ne dođem, bila je duga noć. Jutros nisam mogla da spavam od uzbuđenja, pomešanih osećanja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nismo pobedili jer smo dosta bili bolji. To nam svi priznaju i predsednik Makron. Falilo je malo sreće. Posebno mi je drago što nas ceo svet doživljava ne čak kao moralne pobednike, ali pobednike koji su osvojili srca - rekla je u ponedeljak predsednica Kolinda Grabar Kitarović u razgovoru za hrvatski RTL.

Kolinda i Makron
Kolinda i Makron foto: EPA

Predsednica kaže da ju je i u nedelju ponela atmosfera na stadionu u Moskvi, pa nije htela da se suzdrži.

- Htela sam da budem čovek, pokažem kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogroman u srcu i koja je napravila ogroman uspeh - kazala je predsednica.

Bonus video

NAVIJAČI OKUPIRALI CENTAR MOSKVE: Francuzi i Hrvati čekaju prvi sudijski zvižduk!

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.