HRVAT POKLANJA: Ženim se, a imam karte za Rusiju. TRAŽIM KO će IĆI UMESTO MENE!!! Prijavite se!
Foto: Reuters

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA

HRVAT POKLANJA: Ženim se, a imam karte za Rusiju. TRAŽIM KO će IĆI UMESTO MENE!!! Prijavite se!

Urnebes na društvenim mrežama

Objavljeno: 10:02h

Kada se pre nekoliko dana pojavila fotografija na društvenoj mreži Tviteru se izazvala lančanu reakciju smeha.

Naime, jedan mladoženja zaboravio je kad mu je venčanje, ali je već kupio karte za prvu utakmicu naše reprezentacije na svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nešto slično je mladić iz Hrvatske objavio za Hrvatske portale i traži nekog ko bi otišao na Mundijal umesto njega. Ovo bi svako pomislio. Ali ne, muškarac traži da se neko javi i ode na venčanje umesto njega, ne na utamicu.

Poruka glasi ovako:

Ljudi, uvalio sam se u probleme i to velike. Odavno sam kupio karte za četvrtfinale svjetskog prvenstva u Rusiji, a u subotu se ženim! Zajedno smo od 2002. godine. Prošli smo skupa zaista sve. Bilo je tu uspona i padova, suza i smijeha. Nakon putovanja u Austriju prije 10 godina srce mi je bilo slomljeno, ali naša veza je od tada postala neopisivo snažna. Nekoliko puta me i jako naljutila, ali i dalje sam ostao uz nju. Doduše, ni ja nisam bio najbolji. Znao sam se ne pojaviti kada me najviše trebala no ona mi to nije zamjerila. Sada se bliži najvažniji dan u povijesti našeg odnosa i ja ga sigurno neću propustiti. Zato tražim nekoga tko bi išao umjesto mene. Vjenčanje je u Splitu u crkvi Svete Obitelji u subotu u 17 sati, a buduća žena se zove Ivana. Kada se pojavite recite da ste tu umjesto Marijana i da je po novim pravilima FIFA-e dopuštena ta izmjena. Sretno mladenci!

.

Zaintersovani muškarci neka se jave, a možda i žene, kad većije nevao konkretno. Zašto da ne iskoristite priliku i udate se ili oženite.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.