KOLINDA SE PRESVUKLA ZA SUSRET SA VUČIĆEM, ali napravila je jednu OGROMNU GREŠKU U IZBORU HALJINE!
Kolinda u poseti Makedoniji, Foto: EPA/ Georgi Licovski

nije potrefila

KOLINDA SE PRESVUKLA ZA SUSRET SA VUČIĆEM, ali napravila je jednu OGROMNU GREŠKU U IZBORU HALJINE!

S obzirom na to da je godinama u fokusu javnosti, te je odradila brojne televizijske intervjue, ovakva početnička greška od predsednice ipak je neočekivana

Objavljeno: 09:27h

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je u Makedoniji bila na samitu regionalnih lidera, gde ju je očekivao susret sa srpskim predsednikom, Aleksandrom Vučićem. Nakon što je prošetala crvenim tepihom s makedonskim predsednikom Ivanovim i pokazala neobične satenske cipele s debelim remenom, Kolinda je otišla da se presvuče.

Kolinda u poseti Makedoniji
Kolinda u poseti Makedoniji foto: Fonet

Za susret s čelnicima država Balkana izabrala je haljinu s crno-belim prugama i crni sako, a satenske cipelice s početka priče nisu joj pristajale uz ovu kombinaciju, pa ih je zamenila jednostavnim crnim lakiranim salonkama.

No ovog puta se prugasta haljina pokazala problematičnom. Iako je znala da skoro da neće biti regionalne televizije koja neće snimati ovaj susret, Kolinda nije razmišljala o tome kako će haljina izgledati "na kameri". Dogodilo se to da je na ekranima "vibrirala". Kako je to izgledalo, otprilike možete videti na sledećoj fotki, no uzmite u obzir da je ovo titranje na televizijama bilo još gore.

Kolinda u poseti Makedoniji
Kolinda u poseti Makedoniji foto: EPA/ Georgi Licovski

S obzirom na to da je godinama u fokusu javnosti, te je odradila brojne televizijske intervjue, ovakva početnička greška od predsednice ipak je neočekivana.

Bonus video Dobrosav Marić, direktor Filijale za grad Beograd o merama NSZZ

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.