BIZNISMEN IVAN BATALIĆ NUDI NAGRADU OD 10.000 EVRA U KEŠU: Traži samo JEDNU INFORMACIJU! (FOTO)
Foto: Pixabay

SPLIT

BIZNISMEN IVAN BATALIĆ NUDI NAGRADU OD 10.000 EVRA U KEŠU: Traži samo JEDNU INFORMACIJU! (FOTO)

Prema prvim informacijama, šteta u podmetnutom požaru koji je kod splitskog terminala TTTS-a zahvatio tri teretna vozila, od kojih je jedno potpuno izgorelo, veća je od 60 hiljada evra

Objavljeno:

Vlasnik kamiona koji su izgoreli u utorak rano ujutro u Splitu nakon podmenutog požara, putem Fejsbuka je ponudio nagradu od 10 hiljada eura onome ko mu pomogne da pronađe krivca.

U svojoj objavi na Fejsbuku Ivan Batalić pozvao je kolege, prijatelje i poznanike da podele njegovu potragu za informacijom o počinitelju, a ostavio je i svoj broj telefona.

- Ekipa, kolege znanci i poznanici... Molim delite ovo! Nudim nagradu 10.000 evra u KEŠU za informaciju o namernom paljenju mojih teško stečenih kamiona, napisao je Batalić u statusu.

Prema prvim informacijama, šteta u podmetnutom požaru koji je kod splitskog terminala TTTS-a zahvatio tri teretna vozila, od kojih je jedno potpuno izgorelo, veća je od 60 hiljada evra.

Policijskim uviđajem utvrđeno je da je uzrok požara otvoren plamen ili žar, zbog čega je policija počela kriminalističko istraživanje.

BONUS VIDEO: (KURIR TV VESTI) PRIŠTINA POČINJE SA FORMIRANJEM ZSO?!

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.