RASPLAKAO PUTNIKE SVOJIM GESTOM: Vozač autobusa učinio je nešto vredno divljenja za stari bračni par!
Vozač oduševio putnike plemenitim gestom, Foto: Pixabay

DIRLJIVO

RASPLAKAO PUTNIKE SVOJIM GESTOM: Vozač autobusa učinio je nešto vredno divljenja za stari bračni par!

Retko ko bi ovo uradio...

Objavljeno:

Redakciji hrvatskog portala "Regionalni" javila se čitateljka koja je ispričala dirljv događaj kome je svedočila u lokalnom autobusu.

Vozač autobusa na liniji iz Lepoglave prema Varaždinu učinio je gest koja će se u tom kraju sigurno još dugo pamtiti.

Ovo je priča čitateljke:

- Javljam se evo kako bih u ovom ludom svetu punom negativnosti u medijima i loših iskustava izdvojila današnji događaj iz ranojutarnjeg autobusa iz Lepoglave prema Varaždinu.

U krcati bus u Kaniži ulazi stariji bračni par, plaća kartu ta Varaždin. Oko kilometar dalje gospođa shvata da je zaboravila papire na autobusnoj stanici pa to kaže svom jedva pokretnome mužu i vozaču, koji čoveka pušta van iz autobusa. Starac sav jadan krene trčati natrag.

Sad su svi očekivali da ce vozač u svojoj profesionalnosti krenuti napred, ali ne. Vozač pun čovečnosti se okrenuo na putu i počeo se vraćati u smeru zaboravljenih nalaza.

Na putu je u jednom trenutku nastao haos: svi su trubili, srednjoškolci su se smejali , a u mome srcu bilo je VAUUUUUU. Kakva ljubav vozača prema čoveku. I putem prema sretnemo starog dedicu kako trčećim korakom ide po ženine nalaze , a meni suza u oko.

I vozač stane na busnoj, opet se okrene, uzme nalaze i pokupi dedicu pa svi sretni krenemo dalje.

I jadan nagluhi ded želi još dati vozaču za kafu, ali vozač odbija. Moj dan je tom malom gestom još uvek dobrih ljudi postao savršen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.