U HRVATSKOJ MAKLJAŽA ZA SLOBODNO SEDIŠTE! Ako ste mislili da je kod nas haos, pogledajte ovo! (VIDEO)
Tuča u Zagrebačkom tramvaju, Foto: Printscreen / Facebook, 24sata.hr

makljaža

U HRVATSKOJ MAKLJAŽA ZA SLOBODNO SEDIŠTE! Ako ste mislili da je kod nas haos, pogledajte ovo! (VIDEO)

Na okretnici tramvaja trojica muškaraca potukla su se zbog mesta za sedenje. Putnici su ih zamolili da izađu napolje, a oni su obračun nastavili i izvan vozila

Objavljeno:

Tri muškarca ušla su u utorak, na oktretnici tramvaja broj 14 u Zagrebu nešto pre 17 sati. Čim su ušli u tramvaj jedan od njih stavio je torbu na sedište i otišao da poništi kartu.

Za to vreme mu je muškarac u crnoj jakni bacio torbu i seo na njegovo mesto. Videvši da je ostao bez mesta muškarac se prodrao na čoveka u crnoj jakni. Jedan od dvojice udario je "snalažljivog putnika" u zadnji deo glave.

Nakon toga napadnuti je ustao i započeli su tuču. Šake su letele na sve strane. Tramvaj, srećom još nije krenuo, a neko od putnika ih je zamolio da izađu. Izašli su na okretnici i nastavili da se tuku napolju.

Vozač tramvaja došao je do putnika, pitao ima li povređenih i da li treba pozvati Hitnu pomoć. Dvojica muškaraca u crvenim jaknama su se nakon okršaja vratili u tramvaj, a onaj u crnoj je otišao svojim putem, ispričao je očevidac za 24sata.hr.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.