ELITNA PROSTITUCIJA NA ESTRADI: Bogate seljačine skupo plaćaju seks sa slavnim devojkama!
Foto: Pixabay

ovako stoje stvari

ELITNA PROSTITUCIJA NA ESTRADI: Bogate seljačine skupo plaćaju seks sa slavnim devojkama!

Manekenka Izabela otkrila sve tajne najstarijeg zanata

Objavljeno: 10:05h

Manekenka Izabela u svojim intimnim ispovestima opisala je svet seksa, prostitucije, droge i bogatih i poznatih hrvatskih selebritija i tako uzburkala javnost.

Izabela je otkrila kako iza paravana visoke mode cvetaju svi poslovi vezani za seks, i otvoreno je progovorila o javnim tajnama Zagreba.

Izabela sa pozicije elitne prostituke otkriva ko sve podvodi cure, kako direktori javnih preduzeća šmrču kokain, kako osim estradnih menadžera i modnih agencija devojke podvode i nabildovani, ćelavi zelenaši i mafijaši.

Klijenti "dama noći" takmiče se ko će imati najpoznatiju među njima, a makroi se tad bore da od svojih štićenica, iako nemaju sluha ili glumački talent, naprave što veću zvezdu jer im to cijenu povisuje na vrtoglavih 500 evra po noći.

- Znaš li ti koliko seljačine plaćaju da budu s curom poput tebe? Svaka polupevaljka, manekenka pa čak i hostesa diže mu ugled pred drugima. Takmiče se koji će pokarati slavniju. Imam jedan takav poslić za tebe... - glasi odlomak iz Izabeline knjige. U njemu Izabela objašnjava kako je pola poslova koji se zbivaju na estradi samo paravan za dilovanje droge, prostituciju i laku i brzu zaradu.

- Pevačice koje ne mogu živeti od pevanja, manekenke koje ne mogu živjeti od revija, glumice koje od tarife za epizodu u epizodi sapunice ne mogu kupiti ni potpetice od cipela, ipak žive sjajno i blještavo i luksuzno. Kako? Svi znamo kako. Njima je osnovni biznis "hleb sa sedam kora". Jebu se za lovu u mraku, da bi sjajnije izgledale na svetlu. Kad čuješ pevačicu kako njače, a "zvezda je u usponu", znaj, njena zvezda nije u padu – ona nikad nije ni postojala. To samo maheri, mangupi, menadžeri, impresariji, vlasnice agencija reklamiraju sveže meso, baby beef. Što više slika po novinama, veća cena. Što veća cena, više zadovoljstva. Više cipela. Više Swarovski kristala. Više evra. Jasno kao dan...

Izabela se u posebno bavi jednim moćnim bogatašem i jednom u nizu njegovih ljubavnica, čije se ime (Tamara) stalno povlači po novinama, ali niko nema pojma čime se ona zapravo bavi.

Izabela spominje još jednu starletu, takođe ljubavnicu moćnog biznismena.

- Njih dve u isto su vreme bile njegove ljubavnice i zato se ne podnose. Dok se on kurvao s Tamarom u svom hotelu, ova druga je došla pijana sa svojom ekipom. Tamara je popizdela i od tada se ne podnose. Tamara ja jako bogata i svi to znaju, ali niko ne zna kako se obogatila. Jebeni novinari. S ovim se spetljala nakon što je operirala sise i nos, ispričala mi je hostesa, Maja, u prolazu.

Izabela kroz razgovor s hostesom Majom otkriva zašto se obrazovane cure uopšte prostituišu.

- Miju sam upoznala jutros i dopala mi se. Nemam šta izgubiti, rekla mi je. Hostesiram, zajebavam se, kradem bogu dane. Uživam, ako ćemo pravo. Šta da onda tamo gubim vreme? U državnoj službi radila bih, s diplomom, ako imam sreće, za petsto evra. Ovde, ako budem jako, jako dobra, sedamsto mogu zaraditi... puno lakše. Pa i više. A i poštenije - kaže Izabela. (Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.