ZAŠTO SAM OTIŠLA REĆI ĆU KAD DOĐE VREME: Nestala Danijela Janković se javila i ima jednu poruku za porodicu!
Foto: Facebook/Danijela Janković Hrnčić

muž je očajan

ZAŠTO SAM OTIŠLA REĆI ĆU KAD DOĐE VREME: Nestala Danijela Janković se javila i ima jednu poruku za porodicu!

Huse se u Hrvatsku doselio pre 12 godina iz BiH. U januaru je Danijeli kupio golfa, a tim je automobilom u petak otišla od kuće

Objavljeno:

"Zašto sam otišla reći ću kad dođe vreme", rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se traga od petka kada je poslednji put viđena u Donjem Stupniku kod Zagreba.

- Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju Miu. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vreme. Javiću se dok se malo sredim - rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se tragalo od petka.

Majka je odmah sve prenela Danijelinom suprugu Husi Hrnčiću (32) koji od dana nestanka ne može da dođe sebi. Danijela je majci rekla da je u Nemačkoj, ali joj nije rekla u kojem gradu. Njena majka je obavestila policiju.

JAVILA SE DANIJELA! Prvo je nestala, mobilni joj lociran u Nemačkoj, a onda je PONOVO ZADALA UDARAC MUŽU!

Husina supruga Danijela Janković Hrnčić (24) nestala je u petak pre podne. Otišla je iz porodične kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba po nalaze kod lekara i od tada joj se gubi svaki trag. Njen mobilni telefon je ugašen, a automobil niko nije video.

"Bez nje ništa nema smisla. Mi smo jedno, kucali smo zajedno..."

- Ona je moja jedina ljubav. Bez nje ništa nema smisla, samo želim da znam da je dobro - rekao je Huse u četvrtak posle podne, dok se još nije znalo gde je Danijela.

- Toliko malo stvari iz ormara fali da ne mogu ni da vidim šta fali. Jedan par štikli, ali uvek je jedne štikle imala u autumobilu - rekao je Hrnčić.

On i Danijela upoznali su se pre deset godina i od tada su nerazdvojni. Pre šest godina su se venčali, a danas imaju ćerku Miu (5).

"Živeli smo jako srećno"

- Ranije sam znao da imam ljubomorne ispade. Pre dve godine postalo mi je jasno da ću je takvim ponašanjem izgubiti i odnos nam se potpuno promenio. I danas funkcionišemo odlično. Kad Danijela ode, ja je ne zivkam i ne ispitujem. Imamo odnos pun poverenja i ljubavi - objašnjava Huse.

Danijela je zaposlena u trgovačkom centru u Donjem Stupniku. Huse ne veruje da je Danijela našla nekoga zbog koga bi ga napustila, ni da bi svojevoljno otišla i napustila ćerku.

Huse se u Hrvatsku doselio pre 12 godina iz BiH. U januaru je Danijeli kupio golfa, a tim je automobilom u petak otišla od kuće.

- Mi smo jedan život, mi smo kucali zajedno. Ona je moja princeza. Sve sam radio da Danijela bude sretna - neutešan je Husa.

foto: Facebook/Danijela Janković Hrnčić

U utorak, tri dana pre nego što je Danijela nestala, Hrnčići su otišli u Trogir kod njene majke. Sredu su proveli kupajući se te su u četvrtak rano izjutra krenuli nazad za Stupnik. Ćerku Miju su ostavili kod njene majke na nekoliko dana, i i dalje je tamo.

U četvrtak im je dan bio uobičajen. Oboje su radili popodne, zajedno su otišli na posao i zajedno se vratili. U petak je Huse radio ujutro te je oko 8.30 zvao Danijelu, koja mu je rekla da suši kosu. Kad ju je nakon sat vremena nazvao, rekla je da je na bankomatu i da ide kod doktora. Želeći da čuje kakvi su bili nalazi, nazvao ju je još jednom oko 10.30. Tad je njen mobilni već bio isključen.

- Poslije dva sata zvao sam kuću, ali nije se vratila tamo. Pozvao sam potom Hitnu i policiju. Kad joj je počelo radno vreme, nazvao sam trgovački centar, da vidim da li se pojavila - ispričao je Huse.

Malena Mia je sa Danijelinom majkom na moru, ali joj niko još nije rekao joj se majka vodila kao nestala.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.