BIZARNA TVRDNJA GENERALA: Požare u Hrvatskoj i Crnoj Gori podmeću Jugosloveni!
Foto: Printscreen/Youtube/PRVI TV

REGION ZBUNJEN

BIZARNA TVRDNJA GENERALA: Požare u Hrvatskoj i Crnoj Gori podmeću Jugosloveni!

On smatra da su požari "u interesu dušmana Hrvatske - Jugoslovena". Oni koji se ne mire sa samostalnom državom Hrvatskom odbranjenom u 'domovinskom ratu' - njima je u interesu da Hrvatska gori

Objavljeno:

Za požare koji haraju Hrvatskom i Crnom Gorom krivi su "Jugosloveni", tvrdi hrvatski general u penziji Davor Domazet Lošo.

On smatra da "Jugosloveni i oni koji ne vole Hrvatsku", podmeću požare i vode "asimetričan rat" protiv Hrvatske i Hrvata.

- Gori Boka kotorska, Hercegovina i Dalmacija. To ne može biti slučajno. I to baš u vreme kada se prema prognozama može znati da je u toku bura koja duva već četiri dana - navodi Lošo.

KATAKLIZMA U HRVATSKOJ: Vatra guta celo primorje, očajnička borba da plamen ne uđe u Split! (FOTO) (VIDEO)

On kaže da "Boku kotorsku zovu 'nevistom Jadrana', u kojoj žive Hrvati - te da su pogođeni i "Hercegovina u kojoj su, takođe, Hrvati, kao i Dalmacija", prenose hrvatski portali.

foto: Reuters

- Ti požari su podmetnuti. Mogu oni pričati šta hoće, ali tu nema sumnje - tvrdi Lošo, hrvatski ratni general iz devedesetih godina prošlog veka.

foto: Printscreen/Youtube/MČ TV

On smatra da su požari "u interesu dušmana Hrvatske - Jugoslovena". Oni koji se ne mire sa samostalnom državom Hrvatskom odbranjenom u 'domovinskom ratu' - njima je u interesu da Hrvatska gori, jer su požari jedan od oblika asimetričnog rata - navodi Lošo.

(Espreso.co.rs / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.