Da li će joj Toma pozajmiti skripte? Kolinda rešila da upiše doktorat! (FOTO)

radi na sebi

Da li će joj Toma pozajmiti skripte? Kolinda rešila da upiše doktorat! (FOTO)

Predsednica Hrvatske namerava da se dodatno obrazuje na smeru Međunarodnih studija zagrebačkog Fakulteta političkih nauka gde je školarina 8.000 evra
Objavljeno: 15:53h

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posetila je zagrebački Fakultet političkih nauka kako bi obavila intervju, što je jedna od stepenica pri upisu doktorskih studija. Prema informacijama Indexa, Grabar Kitarović upisuje smer Međunarodnih odnosa. Toma Kazanova: Sevale varnice kad je prišao Kolindi! 3 puta je poljubio, ona se izmicala! (FOTO) (VIDEO) Grabar Kitarović je obavila razgovor s redovnim profesorom Lukom Brkićem, a u intervjuu se proverava motivacija kandidata za studije i stiču dodatne informacije relevantne za konačni izbor kandidata.

Studije traju tri godine odnosno šest semestara u punom radnom vremenu, odnosno pet godina za tzv "part-time" studente. Školarina iznosi nešto manje od 8.000 evra a predsednica će uz obavezu vođenja države morati da posećuje obavezna predavanja.
- Nijedan zakon ne sprečava državne funkcionere da upisuju univerzitetske programe na bilo kom nivou. U tom smislu Fakultet tretira gospođu Grabar Kitarović kao bilo kog drugog kandidata. Za nju važe ista pravila upisa kao i za sve druge, odnosno, ona mora ispuniti iste kriterijume kao i svi ostali kandidati. Intervju s kandidatima jedan je od tih kriterijuma. Rezultati konkursa su javni i biće dostupni čim ih komisija obradi i donese konačnu odluku - potvrdili su Indexu sa Fakulteta političkih nauka. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.