UŽAS U SLAVONIJI! "Izudarao ga sekirom, besvesno telo odvezao na oranicu, pucao mu u glavu, pa ga BACIO U BUNAR"
Policija, Foto: Espreso.co.rs

HOROR

UŽAS U SLAVONIJI! "Izudarao ga sekirom, besvesno telo odvezao na oranicu, pucao mu u glavu, pa ga BACIO U BUNAR"

Iz Policijske uprave vukovarske sremske u Hrvatskoj izvestili su juče da je u bunaru na oranici u Bošnjacima, nedaleko Županje, pronađeno telo muškarca, a danas je ista uprava obavestila javnost kako je reč o ubistvu i da je osumnjičeni uhapšen.

Objavljeno:

Telo su iz bunara izvadili vatrogasci, prevezeno je u vukovarsku bolnicu na identifikaciju i obdukciju. Tamo je utvrđen identitet mrtvog tela, a obdukcijom je utvrđeno kako se radi o nasilnoj smrti 48-godišnjaka, saopštila je danas policija.

"S obzirom da je iz utvrđenih činjenica proizlazilo da je na štetu 48-godišnjaka počinjeno kazneno delo, policijski službenici su preduzeli mere traganja za počiniteljem i 18. juna u službene prostorije priveli 30-godišnjaka iz Bošnjaka, gde je uhapšen zbog sumnje u činjenje kaznenog dela teškog ubistva", stoji u saopštenju.

"Takođe je na osnovu sudskog naloga obavljena pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenog kojom su pronađeni i oduzeti predmeti izvršenja kaznenog dela, a potom je pod rukovodstvom zamenice Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru u porodičnoj kući sproveden i uviđaj.

Kriminalističkim istraživanjem, sprovedenim u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Vukovaru, potvrđena je osnovana sumnja kako je 30-godišnjak počinio kazneno delo Teško ubistvo iz članka 111. stavka 1. tačke 1. Kaznenog zakona na štetu 48-godišnjaka, tako što je oko 1,40 sati 31. maja, u dvorištu porodične kuće u Bošnjacima, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, 48-godišnjaku zadao više udaraca sekirom po glavi i telu, nakon čega je njegovo besvesno tijelo odvezao na poljoprivredni predeo Pivničište u Bošnjacima, gde ga je ustrelio jednim hicem u glavu puškom koju je nezakonito posedovao. Potom je njegovo telo bacio u bunar.

Osumnjičeni će danas, 19. juna biti predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-sremske, dok će kaznena prijava protiv njega biti podnesena nadležnom Županijskom državnom tužilaštvu u Vukovaru", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video:

01:35

OTAC NESTALOG MILANA IZNEO ŠTA MU JE SUMNJIVO: Trag kola je uvek bio pod uglom kad bi parkirao, a poslednji put je bilo DRUKČIJE!

(Espreso / Blic /Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.