UHAPŠEN ČLAN HDZ-A ZBOG NASILJA U PORODICI: Oglasila se supruga moćnika iz Gospića
Mario Stilinović, Foto: Youtube/ Tv Loki

strašno!

UHAPŠEN ČLAN HDZ-A ZBOG NASILJA U PORODICI: Oglasila se supruga moćnika iz Gospića

Mediji u Hrvatskoj nezvanično javljaju da su odnosi u porodici Stilinović već duže vreme narušeni

Objavljeno:

Mario Stilinović (50), direktor Uprave šuma u Gospiću i predsednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića uhapšen je jutros po prijavi supruge da joj je pretio smrću i zbog nasilja u porodici.

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj su rekli da u ovom trenutku ne mogu da pričaju o delima i o privatnim podacima zbog tajnosti postupka.

Mediji u Hrvatskoj nezvanično javljaju da su odnosi u porodici Stilinović već duže vreme narušeni i da je on suprugu prijavio. Ona je, prilikom davanja izjave, odgovorila prijavom za navedena dva krivična dela.

Kako se navodi, ona se osećala zanemarenom jer joj suprug nije naložio peć i kuća je ostala hladna, što je navela kao osnov za prijavu nasilja u porodici.

Druga prijava je mnogo ozbiljnija i kako je navodno rekla, bilo joj je prećeno ubistvom, zbog čega je Stilinović zadržan u istražnom zatvoru i trenutno se nalazi na ispitivanju.

Inače, Mario Stilinović je na izborima 2021. godine bio kandidat HDZ za gradonačelnika ali ga je pobedio suparnik Karlo Starčević iz HSP-a.

Iz stranke se oglasio Ernest Petrij koji je rekao da "ne zna ništa o slučaju i da će proveriti šta se tačno dogodilo i postupiti po Statutu stranke".

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso/Jutarnji list/Preneo: D. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.