EVO ŠTA ČEKA ALBANKU ODGOVORNU ZA SMRT BRATA I SESTRE PO IZLASKU IZ BOLNICE: Ovo će se desiti čim bude puštena!
Preminuli brat i sestra, Foto: Printscreen/Facebook/OpćinaGradac

TRAGEDIJA

EVO ŠTA ČEKA ALBANKU ODGOVORNU ZA SMRT BRATA I SESTRE PO IZLASKU IZ BOLNICE: Ovo će se desiti čim bude puštena!

Onog trentuka kada bude puštena iz bolnice, biće privedena

Objavljeno:

Albanska državljanka (29) koja je, upravljajući automobilom slovačkih registracijskih oznaka, u utorak uveče skrivila tešku nesreću na Jadranskoj magistrali kod Slanog, u kojoj su poginuli brat i sestra Stjepan (21) i Katarina Đerek (19), nalazi se na lečenju u Opštoj bolnici Dubrovnik.

"Pacijentkinja, rođena 1995. godine, strana državljanka, trenutno je hemodinamski, kardiorespiratorno stabilna. Ima nagnječenje trbušnog zida i trenutno je na opservaciji", navode iz bolnice.

"Najverovatnije, ako ne dođe do pogoršanja kliničke slike i lokalnog nalaza, da će u četvrtak biti otpuštena", izjavio je dr Marijo Bekić, direktor Opše bolnice, za HRT.

Onog trentuka kada bude puštena iz bolnice, biće privedena.

"Vozačica se trenutno nalazi u Opštoj bolnici. Ona je zadobila lakše telesne povrede, pod policijskim je nadzorom i kada bude puštena sa lečenja ona će biti uhapšena zbog počinjenog krivičnog dela i izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom", rekla je za HRT Andrijana Biskup, portparoka Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Podsetimo, sudar u kojem su poginuli Stjepan i Katarina dogodio se na ravnom i dobro preglednom delu puta. Nesreća se dogodila u utorak oko 20.40 časova, a saobraćaj Jadranskoj magistrali je jedno vreme bio obustavljen.

Bonus video:

55:57

REDAKCIJA 11.04.2024. 1. DEO

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.