SIN ŠEFA POLICIJE U SPLITU I NJEGOVI PRIJATELJI IDU IZA REŠETAKA: Brutalno prebili mladića, bori se za život
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

ISTRAŽNI ZATVOR

SIN ŠEFA POLICIJE U SPLITU I NJEGOVI PRIJATELJI IDU IZA REŠETAKA: Brutalno prebili mladića, bori se za život

Stanje povređenog mladića je vrlo teško

Objavljeno:

Sudija za omladinu splitskog Županijskog suda odredio je na predlog Državnog tužilaštva istražni zatvor za četvoricu maloletnika koji su osumnjičeni za premlaćivanje 22-godišnjaka pre dve večeri ispred kluba na Poljudu u Splitu.

Pritvor je određen kako ne bi ponovili delo. Policija je četvoricu maloletnika i jednog 18-godišnjaka prijavila za nanošenje teške telesne povrede. Među njima je i 17-godišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića koji je zbog ovog slučaja juče podneo ostavku.

Kako saznaje Dalmatinski portal, svi osumnjičenici su izneli aktivnu odbranu.

Stanje povređenog mladića je vrlo teško. Ima po život opasne povrede glave. Nalazi se u Jedinici intenzivnog lečenja splitskog KBC-a.

Sukob između dve grupe započeo je unutar kluba. Navodno je sve zakuvao mladić koji je bio neugodan prema Marendićevoj ćerki. Došlo je do naguravanja koje se nastavilo i ispred kluba nakon što su izbačeni. Su

Njena majka godinama traga, ali ne zna šta se dogodilo sa njenom kćerkom, piše Nova BH, prenosi Srpskainfo.

kob je, prema nekim tvrdnjama, eskalirao nakon što je Marendićev sin dobio udarac u glavu. Navodno ga je udario glavom isti mladić s kojim se sukobio unutar kluba.

Nakon toga dolazi do teškog povređivanja 22-godišnjaka, koji sukob nije započeo nego je bio u društvu koje se sukobilo s Marendićem, kojeg je neko iz Marendićeve družine udario nogom u glavu.

Bonus video:

01:02

Policija u Sremskoj Mitrovici zaplenila 14 kesa sa tabletama

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.