OBJEKAT U SPLITU OD 10 KVADRATA IZDAJU KAO APARTMAN: WC šolja u ravni sa GLAVOM, a cena PAPRENA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik-Tok//@i.am.grigor

NEVEROVATNO

OBJEKAT U SPLITU OD 10 KVADRATA IZDAJU KAO APARTMAN: WC šolja u ravni sa GLAVOM, a cena PAPRENA (VIDEO)

Na svom TikTok profilu Grigor često komentariše ovakve oglase, pa ni ovaj nije uspeo da mu promakne

Objavljeno:

Ako ste mislili da ste sve videli, kada su ponude za izdavanje stanova u pitanju, prevarili ste se. U Splitu iznajmljuju objekat od deset kvadrata, predstavljajući ga kao apartman, za čak 300 evra sa režijama.

- Dugoročno se iznajmljuje studio apartman od deset kvadrata na Kocunaru u Splitu. Cena je 300 evra sa režijama - pisalo je u objavi.

Na svom TikTok profilu Grigor često komentariše ovakve oglase, pa ni ovaj nije uspeo da mu promakne.

Split
foto: Printscreen/Tik-Tok//@i.am.grigor

- Prvo imamo kuhinju i u njoj mašinu za pranje veša, ne za sudove, jer ne može da stane. Ima mali hladnjak, kao da ste u hotelu. Najzanimljiviji deo kuhinje su silna ogledala, gde nisu postavljene dodatne police, kako bi ovaj prostor izgledao veće, iako izgleda samo neurednije - započinje on.

Dodaje i da postoji mali prozor, ''da se ne biste ugušili u ovih prostranih deset kvadrata''.

Split
foto: Printscreen/Tik-Tok//@i.am.grigor

- Drugi deo je kupatilo, koje ima sve. Usudio bih se da kažem da je kupatilo veće od glavne sobe. Postoji i mali sto i 'prostrani' ormar, u koji stanu tri majice. Ako pogledamo sliku iz nekog drugog ugla, videćemo da je kupatilo odvojeno staklom i otvoreno, a tu je i wc šolja, koja je u ravni sa glavom, dok ležite na krevetu - zaključuje Grigor.

Ni njegovi pratioci nisu ostali ravnodušni na ovaj oglas, te su imali šta da dodaju ispod ovog videa.

@i.am.grigor Evo još jedna poslastica na tržištu nekretnina - uživajte😂 #najam #stan #split #hrvatska #fyp #foryoupage ♬ Beat - beaty

''Više slika nego kvadrata'', ''U većoj kući živi moj pas'', ''Uređena garaža da bude stan'', ''To je ostava, ne stan'', ''Možda su hteli da kažu da ga prodaju za 300 evra'', bili su samo neki od komentara.

Bonus video: JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.