SRBIN SA POTERNICE DOLIJAO U HRVATSKOJ: Uhapšen sa lažnim dokumentima, evo šta mu se stavlja na teret
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

dolijao

SRBIN SA POTERNICE DOLIJAO U HRVATSKOJ: Uhapšen sa lažnim dokumentima, evo šta mu se stavlja na teret

Policija je kod osumnjičenog pronašla pasoš i ličnu kartu lažne države Kosova

Objavljeno:

Državljanin Srbije (40) uhapšen je 23. februara na Trešnjevci jer su za njim raspisane međunarodne poternice zbog krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i osumnjičen da je organizovao kriminalnu organizaciju koja je neovlašćeno proizvodila i prodavala opojne droge na Balkanu, navodi se u saopštenju PU Zagrebačke.

Policija je kod osumnjičenog pronašla pasoš i ličnu kartu lažne države Kosova.

"Policijski službenici su posumnjali u autentičnost istih. Krivičnim istraživanjem je potvrđena sumnja da je osumnjičeni pribavio originalna dokumenta izdata od strane nadležnih organa Kosova neutvrđenog dana i na neutvrđen način ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu na kojoj je bila njegova digitalna fotografija i lažno ime“, navodi se u saopštenju.

Nakon pretresa stana koji koristi osumnjičeni, zagrebačka policija pronašla je još dva kompleta falsifikovanih dokumenata i to pasoš, lična karta i vozačka dozvola Republike Bugarske i lična karta i vozačka dozvola Republike Hrvatske.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predat ekstradicionom pritvoru u Zatvoru u Zagrebu, dok je krivična prijava podnesena redovnim putem Opštinskom kaznenom državnom sudu u Zagrebu.

Bonus video:

00:25

Policija u Beogradu uhapsila muškarca zbog heroina

(Espreso/ Večernji list.hr/ Preneo: T.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.