DOLIJALI MONSTRUMI IZ PAKLA! Očuh pokazivao POLNI ORGAN sinovima svoje partnerke, a ono što je ona RADILA...
Hrvatska policija, Foto: Nebojša Mandić

UŽAS U SPLITU

DOLIJALI MONSTRUMI IZ PAKLA! Očuh pokazivao POLNI ORGAN sinovima svoje partnerke, a ono što je ona RADILA...

Sve se događalo u vremenskom razdoblju od juna do septembra 2019. u porodičnom stanu u Splitu

Objavljeno:

Na opštinskom sudu u Splitu ovih dana su osuđeni očuh L. K. (48) i majka T. K. (35) zbog se*sualnog zlostavljanja i zanemarivanja njenih maloletnih sinova.

Kako stoji u presudi, očuh im je u nekoliko navrata pokazivao penis uz pogrdne reči, a majka je za to sve znala pa ih je još i tukla.

Sve se događalo u vremenskom razdoblju od juna do septembra 2019. u porodičnom stanu u Splitu.

"L. K. je u više navrata deci pokazivao svoj polni organ pri tome govoreći: "Da li želiš da poljubiš prijatelja,da li hoćeš da pozdraviš prijatelja, netko te želi'", navodi se.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Majka rekla deci da nikom ne govore o tome

Jednom detetu je u jednom od tih prigoda rekao: "Ja ću ga izvaditi pa mi ga ćućaj", nakon čega je izvadio polni organ. "To je kod dece izazvalo osećaj nelagode, straha i uznemirenosti i poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju, dok ih je T. K., kao majka, verbalno i fizički napadala, upućivala uvrede i udarala ih kutlačom", navodi se.

Presuda navodi i da se nije brinula o njihovom odgajanju, zdravlju i školovanju, već je pomoć o deci prepustila svojim roditeljima, pa nije reagovala kada su deca bila izložena se*sualnom zlostavljanju od strane očuha kojem je sama svedočila ili su joj se deca poverila o tome, već je rekla deci da o tome nikome ne govore.

Zlostavljanje
Zlostavljanje foto: Profimedia

Branili se da nisu krivi

Oni su se pred sudom branili da nisu krivi, a L. K. je rekao da iza svega stoje bivši suprug T. K. i njena majka. Kazao je i da je svemu prethodilo teško ranjavanje jer ga je komšija upucao na vratima stana, nakon čega je bio na rehabilitaciji i u Švedskoj. Takođe je rekao da njegova rođaka ne ceni njihov uspeh, a da ga ta deca nazivaju ocem.

Ali, sud je poverovao iskazima bake dece i psihološkog veštaka koji je ocenio da su deca dosledno i detaljno opisivala se*sualna uznemiravanja i zanemarivanja. Baka je u svom iskazu rekla da su o deci pretežito brinuli ona i njihov deda i da su deca kod majke bila gladna, da im je branila da jedu i da u frižideru obično ne bi imala ništa.

Saslušan je i otac dečaka, koji je rekao da su mu detaljno prepričali događaje u kojima bi se T. K. skidao go i da mahao polnim organom. Kazao je da je to jednom učinio na dečjem rođendanu kada se skinuo gol ispred njih i majke i govorio: "Netko te želi".

L. K. i T. K. su na kraju osuđeni svaki na godinu dana uslovnog zatvora, a kaznu neće izdržavati ako u roku od tri godine ne počine novo krivično delo.

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

(Espreso/ Index/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.