ŽENA ZARILA NOŽ SUPRUGU, SUTRADAN OTAC ISKASAPIO SINA: Dva teška pokušaja ubistva u Hrvatskoj
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS U HRVATSKOJ

ŽENA ZARILA NOŽ SUPRUGU, SUTRADAN OTAC ISKASAPIO SINA: Dva teška pokušaja ubistva u Hrvatskoj

Optuženoj 24-godišnjakinji i optuženom 59-godišnjaku preti višegodišnji zatvor, žrtve su i ranije zlostavljali

Objavljeno:

Zbog dva pokušaja teškog ubistva u roku od 24 sata varaždinsko Županijsko državno tužilaštvo podiglo je dve optužnice i dostavilo ih Županijskom sudu u Varaždinu.

U prvom slučaju, iza rešetaka varaždinskog zatvora do daljnjeg ostaje 24-godišnja devojka koja je u naselju Parag u jedan sat posle ponoći 17. novembra vanbračnom suprugu nožem zadala stravične povrede.

Fizički napad na 32-godišnjeg supruga usledio je nakon što ju je ošamario, a ujedno se otkrilo i da ga je ona već duže vreme zlostavljala.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Ali, to veče oboje su bili pod uticajem alkohola, a tužilaštvo tvrdi da je ona htela da ga ubije jer mu je nožem zadala ubode u trup i desnu ruku nanevši mu teške povrede u vidu ubodne rane grudnog koša i levog bubrega s krvarenjem u trbušnu šupljinu, a oštetila mu je i tetive desne šake.

Dan kasnije i u Orehovici se desio identičan krvavi užas. Nakon istrage tužilaštvo je optužilo 59-godišnjeg muškarca za pokušaj teškog ubistva 29-godišnjeg sina. Otkriveno je da ga je otac i ranije verbalno i fizički napadao, a to veče više puta zario mu je nož u grudni koš i slabine, nanevši mu povrede opasne po život.

Bonus video:

00:32

Pokušaj ubistva u Beogradu

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.