OKO NJIH SE OTIMAJU! Plaćaju ih 2.500 evra i rade SVE kako bi ih zadržali, pogledajte o kojoj se profesiji radi
Pica majstori najtraženiji na Jadranu., Foto: Printscreen/Youtube/ Home Made Recipes

Posao

OKO NJIH SE OTIMAJU! Plaćaju ih 2.500 evra i rade SVE kako bi ih zadržali, pogledajte o kojoj se profesiji radi

Oko pica majstora se otimaju poslodavci širom Jadrana.

Objavljeno:

Traži se više od stotinu pica majstora i to najvećim delom na Jadranu, a poslodavci se nemilosrdno bore jedini s drugima kako bi osigurali da upravo dođu njima.

I dok se mnogi žale zbog malih plata i loših uslova, pica majstori taj problem nemaju. Mogu da biraju gde će raditi jer imaju znanje za koje se poslodavci otimaju i nude sve bolje uslove kako bi osigurali ostanak radnika.

Jedan od njih je i pica majstor Teo Supina koji je pre mesec dana počeo da radi u drugoj piceriji zbog boljih uslova rada.

― Često radimo bez slobodnog dana, duple smene, a ovde nije takav slučaj pa sam zato i došao ― rekao je za RTL, prenosi Večernji list.

Preko oglasa gotovo pa nikako ne možeš naći pica majstora. Spletom okolnosti, preko prijatelja, poznanika, preko nekoga čuješ da je nezadovoljan, da želi drugačije uslove, onda osluškuješ njihove probleme i što bi hteli, onda se prilagođavaš i pokušavaš da ga dovedeš― objašnjava vlasnik jedne picerije.

― Pre neki dan me je kontaktirao prijatelj da traže pica majstore u jednom restoranu. Kaže da je plata 2.500 evra, ali se radi devet sati bez slobodnog dana ― ispričao je drugi pica majstor.

Bonus video:

00:13

Goran Abramović, pica majstor

Espreso / Kurir / prenrela: A.S.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.