OVO JE DEVOJKA KOJU JE KAMION POKOSIO NA TROTOARU: Stela krenula na KAFU, a onda joj je ŽIVOT TRAGIČNO OKONČAN
Poginula Stela Novaković, Foto: Printscreen/facebook/Stela Novaković

STRAŠNO

OVO JE DEVOJKA KOJU JE KAMION POKOSIO NA TROTOARU: Stela krenula na KAFU, a onda joj je ŽIVOT TRAGIČNO OKONČAN

Dok su hodale trotoarom naleteo je kamion i sa leđa je udario Stelu, koja je na licu mesta podlegla povredama

Objavljeno: 09:20h

Stela Novaković, koja je juče stradala nakon što je na nju u Lovranu naleteo kamion, krenula je sa drugaricama da popije kafu nakon uspešno položenog ispita.

Kako je rekao Igor Prgić, otac mladog Luke sa kojim je Stela bila godinama u vezi, kobnog jutra se javila da je položila ispit i da je sa koleginicama sa Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo u Rijeci krenula na kafu.

Nažalost, dok su hodale trotoarom naleteo je kamion i sa leđa je udario Stelu, koja je na licu mesta podlegla povredama.

Hrvatska policija
foto: Profimedia

U nesreći je teško povređena i njena prijateljica. Nju je preuzeo tim Hitne pomoći, a imala je, prema prvim informacijama, po život opasne povrede. Treća devojka, koja je lakše povređena je nakon pregleda puštena iz bolnice.

Kako pišu hrvatski mediji, devojke su hodale prema Hotelu, a iza leđa im je išao kamion, iz kojeg je "izašla" noga i prvo pokosila saobraćajni znak i potom udarila nesrećnu devojku. Sve se dogodilo u trenu. Ostalo im je bukvalno nekoliko metara da dođu u sigurnost terase na kojoj su planirale da popiju kafu.

"Cure od 20-ak godina hodale su trotoarom, kad ih je vozač beton pumpe 'pokupio', da tako kažem. Njemu je u vožnji popustio stabilizator, usled čega mu se otkačila ta tzv. 'noga' na kamionu. Prvo je pokupio znak, a onda tu nesrećnu curu, koju je vukao 20-ak metara, dok nije valjda shvatio što se događa", prepričao je za 24sata svedok nesreće.

Vozača su priveli policajci, a kako je potvrdio njegov brat, u teškom je psihičkom stanju.

"Brat je u teškom stanju šoka, psihički je rastrojen. Sve što sad znam je da je stabilizator na beton pumpi popustio i došlo je do nesreće", rekao je brat vozača kamiona.

Hrvatska policija
foto: Profimedia

Naloženo je veštačenje vozila, a policija tokom dana zato nije objavljivala dodatne informacije o nesreći.

Stelini prijatelji u Daruvaru ne prestaju da plaču i kažu kako joj je ostala godina dana do diplome.

Stela je bila u jednu ruku simbol za hrabrost jer je u kratkom roku ostala gotovo bez cele uže porodice. Pre tri godine umrla joj je majka, a nakon toga je sahranila deku i baku.

"Teško je naći osobu koja je dobila toliko udaraca sudbine, a da i dalje ostane normalna. Nakon majčine smrti često je bila kod nas jer je u dugogodišnjoj vezi s našim sinom Lukom. Zaista smo je prihvatili kao rođeno dete", rekao je Lukin otac Igor.

Igor kaže da je Stela njegovom sinu Luki bila sve na svetu, ali i obrnuto.

Stela je nakon završetka fakulteta nameravala da se preseli u Pulu, gde joj je živeo dečko. Tamo je i bila pre nego što je svratila u Lovran položiti ispite.

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.