HRVATSKI MINISTAR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON JEZIVE NESREĆE U KOJOJ JE STRADAO ČOVEK: "Ovim putem želim..."
Foto: Printscreen/Youtube/Grim Reaper/Direktno.hr

POTRESNO

HRVATSKI MINISTAR SE OGLASIO PRVI PUT NAKON JEZIVE NESREĆE U KOJOJ JE STRADAO ČOVEK: "Ovim putem želim..."

U nesreći je život izgubio jedan čovek, a Banožić se dve nedelje oporavljao se u bolnici

Objavljeno:

Bivši ministar obrane Mario Banožić oglasio se na Facebooku prvi put nakon teške prometne nesreće u kojoj je učestvova i nakon koje je razrešen dužnosti ministra.

U nesreći je život izgubio jedan čovek, a Banožić se dve nedelje oporavljao se u bolnici, nakon čega je pušten na kućno lečenje.

- Ovim putem želim obavestiti javnost da sam danas, nakon dve nedelje provedenih u bolnici, otpušten na kućno lečenje. Zato sam prvi put u prilici da se osvrnem na tragičnu nesreću koja se dogodila 11. novembra 2023. godine u blizini Vinkovaca.

Pre svega želim izraziti duboko saučešće porodici Gorana Šarića, koji je smrtno stradao. Moje misli proteklih dana usmerene su prema njegovoj supruzi, kćerima i i svim poznanicima, zbog nenadoknadivog gubitka Gorana Šarića, kojeg sam i lično poznavao. U ovim teškim trenucima, želim izraziti iskreno žaljenje i celokupnoj hrvatskoj javnosti zbog nesreće, u kojoj je nažalost izgubljen jedan ljudski život. Predsednik Vlade izvestio me o razrešenju s dužnosti ministra odbrane, što u datim okolnostima smatram ispravnim potezom. Zahvaljujem premijeru na poverenju i ukazanoj časti da služim Hrvatskoj, što sam pokušao da radim u najboljem interesu države - napisao je između ostalog ministar.

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.