OGLASIO SE HRVATSKI REPORTER KOJI JE ZAPALIO REGION: Objasnio šta se DEŠAVALO, ovo morate da ČUJETE (VIDEO)
Novinar Petar Vlahov, Foto: Printscreen/Twitter/@brrssy

SNIMAK NASMEJAO ČITAV REGION

OGLASIO SE HRVATSKI REPORTER KOJI JE ZAPALIO REGION: Objasnio šta se DEŠAVALO, ovo morate da ČUJETE (VIDEO)

Hrvatski reporter Petar Vlahov postao hit na mrežama zbog snimka iz Izraela

Objavljeno:

Hrvatski reporter Petar Vlahov momentalno je postao hit na društvenim mrežama zbog nesvakidašnjeg uključenja u dnevnik iz ratom zahvaćenog Izraela!

Vlahov se uključio u dnevnik HRT-a, podsetimo, noseći šlem na glavi i gotovo ležeći na zemlji, odajući pri tome pozu nekoga po kome padaju bombe, ali iza njega su bile dve žene koju su opušteno stajale pored automobila.

Brojni komentari i neumesne šale pojavile su se nakon dnevnika na društvenim mrežama, a mnogi su potcenili opasnost u kojoj se Vlahov našao pa su tako pojedini korisnici olako pisali kako je reporter "ležao dok su žene iza njega opušteno gledale u mobilni telefon".

Petar, koji se trenutno nalazi u Tel Avivu, otkrio je šta se tačno dogodilo prilikom uključenja u dnevnik.

- Nije mi bilo svejedno iako me je to podsetilo na Domovinski rat. Prošlo je sve kako treba. Napad je trajao oko dva minuta i to srećom bez posledica - rekao je Petar za Večernji.

Reporter navodi da je u trenutku napada krenuo u obilazak naselja blizu Aškelona na zapadu Izraela.

- S obzirom na to da tamo često dolazi do raketnih okršaja u prtljažniku smo nosili pancirke i kacige koje nam je osigurala ambasada. Tokom puta stigla je SMS poruka od IDF-a da će za manje od minuta doći do raketnog udara na prostoru kojim se krećemo. Napustili smo vozila po protokolu i dograbili kacige i čekali da prođe napad. Nakon toga smo još "vrući" snimili stand-up - objašnjava Petar.

Navodi da korisnicima društvenih mreža ne zamera ništa, ali nema lepe reči za pojedine kolege i medije koji su snimak koristili za sprdnju.

- Razlog zašto su drugi gledali u mobilne telefone jeste to što su iščekivali poruku hoće li biti drugog talasa napada. Zbog bezbednosne procene vratili smo se u sigurniji Tel Aviv - navodi Vlahov.

Bonus video:

02:21

ISPOD POJASA GAZE POSTOJI MREŽA TUNELA KOJI VODE DO EGIPTA Stručnjaci analiziraju: Šta ako se Izrael opredeli za kopneni napad?

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.