ALBANKA HTELA DA SE UDA ZA HRVATA, A ONDA SU JE OTELI: Bosonogu je izvukli iz KREVETA, tašta GLAVNI KRIVAC
Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

DRAMA

ALBANKA HTELA DA SE UDA ZA HRVATA, A ONDA SU JE OTELI: Bosonogu je izvukli iz KREVETA, tašta GLAVNI KRIVAC

Kako se saznaje, majka mlade devojke koja živi u Severnoj Makedoniji nikako nije odobravala tu vezu.

Objavljeno:

Porodica jedne mlade Albanke nikako nije mogla da se pomiri da se ona zabavlja sa jednim Zagrepčaninom za kojeg je protekle subote trebalo da se uda, pa su odlučili da je otmu iz njegove kuće!

Cilj im je bio da je vrate je u Severnu Makedoniju pre venčanja pa su glavnu ulogu u tome odigrali H.N. (57) i H.A. (38), koje istražitelji sumnjiče da su oteli devojku.

Nakon što su ispitani u tužilaštvu, sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu im je odredio jednomesečni istražni zatvor kako ne bi uticali na svedoke ili, ponovili krivično delo.

Kako se saznaje, majka mlade devojke koja živi u Severnoj Makedoniji nikako nije odobravala tu vezu.

Navodno je najviše muči mladićeva nacionalnost jer joj je ćerka Albanka, a neželjeni zet Hrvat. Inicijalno je kroz razgovor pokušavala da reši tu njenu "muku" pa je razgovarala sa H.N, stricem svoje kćeri koji živi u Hrvatskoj, pritom ga moleći da joj pomogne da ćerku vrati u Makedoniju, pa ako treba i silom.

Zato je on u pomoć, sumnjaju istražitelji, pozvao 38-godišnjeg H.A, pa su se pre par dana dovezli do kuće u Novom Zagrebu u kojoj je devojka pronašla sreću sa odabranim budućim suprugom i njegovim roditeljima. Malo je reći da je prizor ukućane užasnuo - dvojac je devojku izvukao doslovno bosonogu i u spavaćici iz kreveta, nakon čega su je izvukli iz kuće i odveli u nepoznato.

Mladoženja i njegov otac su ih pokušali sprečiti, ali svaki napor je bio uzaludan. Ali, kombi s kojim su mladu oteli su snimili i o svemu obavestili policiju, kojoj nije dugo trebalo da otmičare pronađe iako su devojku tokom bega presvukli i promenili vozilo. Locirali su ih kod kuće osumnjičenog 38-godišnjaka.

U svojim odbranma uhapšeni dvojac je priznao grehe, pravdajući to informacijom da se porodica protivila tom braku sa Hrvatom i da su je u tu svrhu majka i stric pre nepuna dva meseca bili čak odveli u Nemačku.

Ali ljubav u tom slučaju, očito, nema granica ni prepreka jer se devojka vratila u Zagreb svom voljenom dečku s kojim je bila zakazala i svadbu. Hoće li ista biti realizirana u bližoj budućnosti, pokazaće vreme.

Bonus video: Prosečne cene svadbe

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.