SREĆAN KRAJ POTRAGE: Evo gde je PRONAĐEN Gabrijel (19), otac ŠOKIRAN!
Gabrijel Matijević, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/OSIJEK031.COM

PRONAĐEN GABRIJEL MATIJEVIĆ

SREĆAN KRAJ POTRAGE: Evo gde je PRONAĐEN Gabrijel (19), otac ŠOKIRAN!

Gabrijela je tražilo 40-ak dobrovoljaca uz policiju i vatrogasce

Objavljeno:

Gabrijel Matijević (19) je pronađen danas u Zagrebu. On je bio nestao pre četiri dana, pronađen je večeras u 19.05 časova u svom automobilu marke "pežo 206" kojim je u četvrtak ujutru otišao iz Poganovaca, piše "Indeks".

Gabrijel je spavao u svom automobilu na području Trešnjevke. Otac Gabrijela je naveo da ne zna zašto je njegov sin otišao od kuće.

"Stvarno ne znam, on je momak uredan, dobar je i trebalo da je doće kod mene u Nemačku da radi. Ima kupljenu kartu za sutra uveče i nadam se da će se pojaviti na aerodromu", rekao je otac Gabrijela.

Gabrijel
Gabrijelfoto: FACEBOOK/SCREENSHOT/OSIJEK031.COM

Na pitanje novinara u RTL Danas da li Gabrijel možda nije želeo da ide i radi u Nemačkoj, rekao je: "Ne mislim to zato što imam poruke kod svoje supruge Mije gde se njoj javio i rekao da je veoma srećan i da jedva čeka da ide na posao". Veče pre nego što je nestao, Gabrijel je bio sa prijateljem i njegov otac navodi da ništa nije ukazivalo da bi mogao da uradi ovako nešto.

Rekao je i da ne zna da njegov sin ima drugove u Zagrebu. Gabrijela je tražilo 40-ak dobrovoljaca uz policiju i vatrogasce.

Bonus video:

14:06

Blažo Marković otkriva: Zašto Matejevi prijatelji nisu prijavili nestanak odmah?

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.