KOLINDA OBJAVILA SLIKE IZ AMERIKE, IZGLEDA BRUTALNO : Bivša predsednica kao DEVOJČICA, a tek da vidite sa KIM JE...
Kolinda Grabar - Kitarović, Foto: AP

NEVEROVATNO

KOLINDA OBJAVILA SLIKE IZ AMERIKE, IZGLEDA BRUTALNO : Bivša predsednica kao DEVOJČICA, a tek da vidite sa KIM JE...

Bivša predsednica je bila u poseti Vašingtonu i Njujorku, a na društvenim mrežama je morala da se pohvali lepim fotografijama

Objavljeno:

Bivša predsednica Kolinda Grabar - Kitarović bila je u poseti Vašingtonu i Njujorku, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Učestvovala je na 10. godišnjici organizacije "Women Political Leaders" na kojem je angažovana kao veleposlanica za imunizaciju, a uključila se i u aktivnosti Olimpijskih igara.

Pohvalila se da je bila na večeri čiji su domaćini bili ACUS i gradonačelnik Njujorka Erik Adams. Takođe je učestvovala na sastanku Međunarodnog savetodavnog odbora ACUS-a. Tamo je raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima.

Kolinda Grabar - Kitarović prisustvovala je i na dodeli nagrada "Global Citizen Awards" za 2023.

"Posebno smo odali počast predsedniku Ukrajine Zelenskom, nemačkom kancelaru Olafu Šolcu, japanskom premijeru Fumiu Kišidi i američkoj ministarki finansija Dženet Jelen", izjavila je Grabar-Kitarović.

"Ne smemo zaboraviti ni hrabre žene širom sveta, poput Olene Zelenske, koja nas svakodnevno inpiriše", dodala je. Sa njom je na jednoj fotografiji i pozirala.

Njeni fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su bivšom predsednicom te su ponosni na nju.

"Divna i pametna gospođa", "Lepa naša predsednica. Dika i ponos našeg naroda", "Naša Golda Meir! Prijatna kafa", "Samo uživaj i nemoj se kandidovati ponovo" - glasili su samo neki od komentara njenih pratioca.

Bonus video:

00:07

Kolinda slavi titulu Hrvata

(Espreso/ Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.