HRVATICA OSTAVILA DECU SAMU DANIMA U POPLAVLJENOJ KUĆI I OTIŠLA SA DEČKOM! Mališani stalno ponavljali JEDNO
Hrvatska policija, Foto: Nebojša Mandić

majka iz pakla

HRVATICA OSTAVILA DECU SAMU DANIMA U POPLAVLJENOJ KUĆI I OTIŠLA SA DEČKOM! Mališani stalno ponavljali JEDNO

Optužena žena je priznala krivicu

Objavljeno:

Troje dece, od kojih najstarije ima 15 godina i koje je brinulo o drugo dvoje mališana od kojih je jedno vrtićke dobi, bilo je samo u kući od 1. do 4. januara ove godine u jednom istarskom mestu, piše Jutarnji List.

Majka je, navode, decu ostavila u mračnom i hladnom prostoru bez grejanja. Deo prostorije je bio poplavljen i po podu je bio razvučen produžni kabl kako bi deca mogla da se greju na grejalicu.

Kad su radnici nadležnih službi po saznanju da u kući deca borave bez nadzora roditelja, ušli u ta četiri zida ostali su zatečeni prizorom. Deca su stalno govorila da će se mama brzo vratiti samo nisu znali kada. Smešteni su u odgovarajuće ustanove.

Optužena žena je priznala krivicu. Ona je navela da je odlučila da da ostavi decu jer se uspaničila zbog zdravstvenog stanja partnerove majke, pa je s njim otišla u Slavoniju, a decu navodno nije imala kome da ostavi.

Prema pisanju Jutarnjeg Lista, majka je navodno prijateljicu bila zamolila da ih pričuva. Ali, prijateljica je to bila odbila upozorivši je da krši zakon i da to ne čini.

U optužnici koji su nedavno protiv nje podignuli traže delimično uslovnu kaznu od 18 meseci od čega bi iza rešetaka morala da provede pola godine, dok bi ostatak bio uslov s petogodišnjim rokom kušnje.

Bonus video:

01:57

ZANEMARIVANJE DECE: Zbog sopstvenih problema roditelji zanemaruju sopstvenu decu

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.