OGLASIO SE VLASNIK POZNATOG NOĆNOG KLUBA U ZAGREBU KOJI JE IZGOREO: U totalnom je ŠOKU, spomenuo je i PRETNJE
Vatrogasci, Foto: RINA

EPILOG POŽARA

OGLASIO SE VLASNIK POZNATOG NOĆNOG KLUBA U ZAGREBU KOJI JE IZGOREO: U totalnom je ŠOKU, spomenuo je i PRETNJE

Vlasnik izgorelog noćnog kluba u Zagrebu u šoku

Objavljeno:

Vlasnik kluba Mint Kristijan Babić u totalnom je šoku nakon što je njegov lokal izgoreo.

Dok s nevericom posmatra policijski uviđaj i s nestrpljenjem čeka rezultate istog kako bi konačno saznao uzrok požara koji mu je napravio štetu od stotinak hiljada evra, obratio se prisutnim novinarima, među kojima je bila i ekipa Jutarnjeg lista.

"Još uvek ne znamo kolika je šteta. Mene su obavestili moji saradnici u zoru. Policija vrši uviđaj, tek su sad krenuli. Potrajaće to celi dan. Drugih informacija nemam. Nemam sumnji nikakvih, teško je reći išta i bilo bi neozbiljno išta reći u ovom trenutku da li je uzrok kvar na instalacijama ili u nečem drugom. Klub je trebalo da bude otvoren za desetak dana. Nažalost, ovo je situacija koja nam se dogodila u finalnim pripremama za otvaranje. Ovo je jedan veliki udarac", rekao je Babić.

Na pitanje novinara da li je dobijao pretnje, Kristijan odgovara da nije.

"Nikakve pretnje nismo dobijali. Nismo ni sa kim u sukobu niti u svađi. Teško mi je da prejudiciram bilo šta. Ne znam o čemu se zaista radi. Unutra je stanje jako loše, dosta toga je izgorelo. Ući ćemo unutra i detaljno pregledati sve kad se završi uviđaj i onda ćemo odlučiti kako da ga obnovimo. Klub je velike površine i mislim da će šteta biti procenjena na dosta veliki iznos. Sve je bilo pokriveno nadzornim kamerama i tu ćemo dobiti verovatno odgovore na pitanja. Postoji nekoliko potencijalnih mesta na kojima je to moglo da se dogodi. Ali još nije otkriveno", dodao je dalje Babić najavivši ujedno da će otkazati planirane događaje jer će biti potrebno neko vreme da to obnove.

Iz PU Zagreb kažu da je požar izbio oko 3 sata ujutru u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta koji nije poslovao i u njemu nije bilo osoba.

"Požar su ugasili vatrogasci. Tokom požara nije bilo ugrožavanja druge imovine niti bezbednosti osoba. Materijalna šteta iznosi oko 100.000 evra", dodaju iz zagrebačke policije.

Bonus video:

01:36

VATRA JE BILA TOLIKO JAKA, SPASAVALI SMO SVETINJE Detalji drame prilikom požara u manastiru Vraćevšnica kod Gornjeg Milanovca

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.