BIVŠI POLICAJAC UPUCAO MUŠKARCA JER JE MISLIO DA JE LJUBAVNIK NJEGOVE SUPRUGE! Detalji drame u Trogiru
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

video poruke, pa zapucao

BIVŠI POLICAJAC UPUCAO MUŠKARCA JER JE MISLIO DA JE LJUBAVNIK NJEGOVE SUPRUGE! Detalji drame u Trogiru

Lekari se bore za život J. M. (32), koji je zadobio teške povrede glave i grudnog koša

Objavljeno:

Pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije u Splitu trenutno u Trogiru tragaju za Brankom Mamićem (55) penzionisanim policajcem koji je oko 12.15 sati u centru Trogira iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema mlađem muškarcu, koji je teško ranjen.

Kako prenosi Jutarnji list, lekari se bore za život J. M. (32), koji je zadobio teške povrede glave i grudnog koša.

Mamić je naoružan i navodno je u potrazi za još jednim muškarcem kojeg okrivljuje za svoju finansijsku situaciju. Policija je, dok ga ne pronađu i uhapse, pružila zaštitu svima za koje misle da bi iz bilo kojeg razloga mogli da postanu meta pobesnelog begunca, pa su neke doveli u policijsku stanicu.

Mamić je na mlađeg muškarca pucao jer je mislio da je on ljubavnik njegove supruge, budući da je našao mladićeve poruke s emotikonima srca koje su bile upućene njegovoj supruzi. Ipak, postoje navodi da mladić nije gajio nikakva ljubavna osećanja prema Mamićevoj supruzi, već se sve svodilo na prijateljske odnose.

Takođe, Mamić je nedavno izašao iz istražnog zatvora gde je proveo više od mesec dana nakon što je u januaru bio zatvoren zbog porodičnog nasilja. Tada je pretio svojoj supruzi i ćerki, a suprugu je i fizički napao usled čega je ona zadobila lakše povrede.

Bonus video:

03:10

PUCNJAVA U OSNOVNOJ ŠKOLI VLADISLAV RIBIKAR: Najnovije informacije

(Espreso/ Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.