PROFESOR SE UŠUNJAO UČENICAMA U SOBU NA EKSKURZIJI, SNIMAO IH DOK SU SPAVALE! Skandal u Hrvatskoj
Hrvatska policija, Foto: Youtube printscreen

horor

PROFESOR SE UŠUNJAO UČENICAMA U SOBU NA EKSKURZIJI, SNIMAO IH DOK SU SPAVALE! Skandal u Hrvatskoj

Policiji se prvo obratio direktor gimnazije i obavestio policiju da su ga roditelji dece kontaktirali

Objavljeno:

52-godišnji profesor jedne srednje škole na ostrvu prijavljen je za neovlašćeno snimanje i seksualno uznemiravanje. Njemu je određen pritvor i izrečene su mu mere zabrane približavanja i zabrana uspostavljanja kontakta sa dve učenice. Trenutno je na slobodi, piše Slobodna Dalmacija.

Policiji se prvo obratio direktor gimnazije i obavestio policiju da su ga roditelji dece kontaktirali, a sporno je bilo i putovanje srednjoškolaca u Italiju od 3. do 6. maja kada je jedna gimnazijalka prijavila da ju je profesor seksualno uznemiravao.

Još jedna učenica došla je sa roditeljima i prijavila policiji da ih je on snimao bez dozvole na ekskurziji. Ušao je u hotelsku sobu oko šest sati ujutru i fotografisao nju i njene drugarice dok su spavale u svojim krevetima da bi im posle pokazao fotografije.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Profesor je sa ove dve krivične prijave priveden u Opštinsko državno tužilaštvo, ali je nakon saslušanja pušten uz mere opreza.

Direktora škole su u dva navrata zvale i kolege iz Slobodne Dalmacije, ali se on nije javljao. Iz sekretarijata škole im je rečeno da je otišao u ispostavu te škole u ​​drugom mestu.

Policija nije prijavila ovaj incident radi zaštite dece i maloletnika, a Opštinsko državno tužilaštvo i dalje intenzivno radi na ovom procesu.

Do zaključenja teksta kolege nije se saznalo da saznaju da li je profesor suspendovan ili još uvek radi u školi.

Bonus video:

00:30

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela

(Espreso/ Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.