"TI SI MAJMUNČE": Pijana HRVATICA glasno VREĐALA POLICAJCA! Kad čujete ispred koga je to radila SKANDALIZOVAĆETE SE
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

smešno?

"TI SI MAJMUNČE": Pijana HRVATICA glasno VREĐALA POLICAJCA! Kad čujete ispred koga je to radila SKANDALIZOVAĆETE SE

Prema presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine

Objavljeno:

Potpuno pijana žena uhapšena je nakon što je izvređala policajca u prisutnosti radnika hitne pomoći koji je stigao na intervenciju kako bi procenio je li sposobna za zadržavanje.

Prema presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine oko 18.30 sati u mestu Matijevići kod Dvora, a gospođa je na koncu prijavljena za remećenje javnog reda i mira, piše Danica.hr.

Narušavala je javni red i mir na način da je, pod uticajem alkohola u koncentraciji od 1,83 g/kg, naročito visokim tonom vređala i omalovažavala policijskog službenika rečima: ‘Dobro veče majmune! Ti si simpatičan, zato si majmunče!’.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

“Sve je to izgovorila u prisustvu radnika hitne medicinske pomoći Dvor”, zaključila je prekršajna sutkinja u presudi koju je donela ovih dana.

Violeta je najprije prebačena u dom zdravlja gdje je pregledana s obzirom da je bila pod znatnim uticajem alkohola. Nakon toga je oko 1.50 sati iza ponoći uhapšena te zadržana u policijskom pritvoru. Puštena je oko 11 sati, nakon što se potpuno otreznila.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila sa 70 evra. No, kako je dan provela u policijskom pritvoru, ne mora ništa platiti. Jedino mora podmiriti 15 evra troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Bonus video:

00:15

Ana Nikolić objasnila svima kako je biti pijana ko letva

(Espreso/ N1.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.