MARIJI SU REKLI DA NE MOŽE DA RODI ZBOG PRESAĐENOG SRCA: A onda se desilo ČUDO zbog koga KLIČE ceo REGION (FOTO)
Marija Maršić Jakić i muž Miljenko, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Marija Jakić

lepa vest

MARIJI SU REKLI DA NE MOŽE DA RODI ZBOG PRESAĐENOG SRCA: A onda se desilo ČUDO zbog koga KLIČE ceo REGION (FOTO)

Supruga Miljenka upoznala je 2021. godine i kaže kako joj je on najveća podrška u svemu

Objavljeno:

Marija Maršić Jakić (24) iz Metkovića u Hrvatskoj rodila je sina nakon što joj je uspešno presađeno srce.

Marija je tako postala jedna od dve žene u Hrvatskoj koja je rodila iako ima transplantovano srce, a za Index je ispričala s kojim se izazovima sve suočila da ostvari jednu od svojih najvećih želja – da postane majka.

„Sve je počelo 2013. godine s grlom. Onda je usledio virus zvan streptokok koji je udario na pluća i srce. Lečila sam se u KBC-u Split godinu dana kad su videli da je stanje sve lošije i uputili me u Zagreb. Tamo su mi odmah rekli da moram na hitnu transplantacijsku listu i 6.6.2014. stiglo je srce iz Austrije“, rekla je.

Supruga Miljenka upoznala je 2021. godine i kaže kako joj je on najveća podrška u svemu.

„Ja i muž smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja. To je bila ljubav na prvi pogled i od tada smo nerazdvojni. Jako velika mi je podrška u životu i brine se o mom zdravlju ponekad više nego ja. On je jako ponosan na mene i uvek je uz mene. On mi je kao dar s neba poslat“.

„Od malena sam sanjala o porodici

„Od malena sam sanjala da imam svoje dete, muža i da živim kao ostale devojke i onda završim s takvom dijagnozom i kažu da mi je rizično imati decu“, govori.

„To me ubijalo jer sam ja dete koje nema roditelja. Mene je majka napustila, a tata nestao i uvek vam fali ta ljubav jer je niko ne može nadoknaditi. Ja sam imala sreću – mene su moja baka i deda jako voleli, ali uvek fali ta ljubav. I onda, kad upoznate osobu koja vas voli i koja je uz vas, ničega se ne bojite. Ispočetka sam se bojala, ali verovala sam u Boga i molila i plaćala mise i, evo, došla je najveća radost od 1670 g i 41 cm, maleni Dragan“, ispričala je.

Bonus video:

05:32

MOZAK I SRCE POTPUNO OSTAJU BEZ KISEONIKA! To se ne dešava ni roniocima!

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.