DECA PROLETELA KROZ STAKLO I PALA U KANAL: Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

DECA PROLETELA KROZ STAKLO I PALA U KANAL: Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj

Alkotestom koji je urađen kod oba vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, kazali su iz policije

Objavljeno:

Pet osoba je povređeno, od kojih dvoje kada se na putu Andrijaševci-Retkovci dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila.

Utvrđeno je da je zbog tehničke neispravnosti, kako se navodi u saopštenju policije, eksplodirala guma na levom točku automobila vinkovačke registracije, usled čega je 27-godišnjakinja izgubila kontrolu nad vozilom i prešla u suprotnu saobraćajnu traku, gde je udarila u kombi daruvarske registracije, kojim je upravljao 28-godišnjak, koji joj je dolazio u susret.

- Dvoje dece, koje je na zadnjem sedištu automobila prevozila 27-godišnjakinja, nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima pa su usled udara ispali iz automobila kroz vetrobransko staklo i pali u odvodni kanal, prilikom čega je jedno dete zadobilo teške telesne povrede opasne po život, a drugo teške telesne povrede. Deca su prevezena u KBC Osijek na dalje lečenje. U saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobila je i 27-godišnjakinja, dok su 31-godišnji suvozač u njenom automobilu i 28-godišnji vozač kombija lakše povređeni, navodi se u saopštenju.

Alkotestom koji je urađen kod oba vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, kazali su iz policije.

Hrvatska policija
foto: Profimedia

Protiv 27-godišnjakinje policija će podneti krivičnu prijavu nadležnom državnom sudu zbog sumnje u izvršenje krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće u saobraćaju.

Zbog istražnih radnji koje se sprovode na deonici puta Andrijaševci-Retkovci saobraćaj je bio obustavljen od 16.10 do 20.40 časova, navodi se u saopštenju.

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.