OTKRIVEN DETALJ KOJI JE KOLINDA HTELA DA SAKRIJE? Bivša hrvatska predsednica u CENTRU PAŽNJE, evo o čemu se RADI
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP

obelodanjeno

OTKRIVEN DETALJ KOJI JE KOLINDA HTELA DA SAKRIJE? Bivša hrvatska predsednica u CENTRU PAŽNJE, evo o čemu se RADI

Bivša predsednica Hrvatske nije bila raspoložena da za komentar...

Objavljeno:

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je krajem prošle godine u Zagrebu registrovala firmu pod nazivom KGK Advising & Profešional Services d.o.o., čiji je osnivač i direktor, otkriva danas zagrebački Jutarnji list.

Firma bivše predsednice je registrovana na adresi njenog stana u Zagrebu i predviđeno je da se bavi različitim delatnostima koje se odnose na savetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja, promociju i podučavanje u govornoj komunikaciji…

Osnovni kapital firme je od 2.654 evra, a vlasnica, piše zagrebački dnevnik, nije bila raspoložena za komentar o tome čime planira da se bavi.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarovićfoto: EPA/Abir Sultan

Podsećaju da je njen poslednji navodni angažman direktorka u firmi u Engleskoj zajedno sa nekadašnjim predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem.

Dodaju da je ovaj „dvojac“ nedavno privukao medijsku pažnju jer nisu ni znali da su ih vlasnici firme registrovali kao direktore s obzirom na to da je prvobitan dogovor bio da Kitarović i Mesić imaju samo savetničku ulogu.

Bonus video:

06:15

ODNOSI IZMEĐU GRAĐANA SU RELAKSIRANIJI NEGO KOD POLITIČARA! Dačić: Hrvatska i Srbija imaju nesumnjivo ZAJEDNIČKE INTERESE

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.