OTIŠLA NA ODMOR U HRVATSKU, PA ZAVRŠILA BEZ KOSE: Devojka doživela HOROR na moru, PLAKALA JE KAO KIŠA (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/Tik Tok/julia.fhst

SKANDAL

OTIŠLA NA ODMOR U HRVATSKU, PA ZAVRŠILA BEZ KOSE: Devojka doživela HOROR na moru, PLAKALA JE KAO KIŠA (VIDEO)

Rekla je da je podelila svoje iskustvo na internetu u nadi da će dobiti savet od drugih koji su prošli kroz slično iskustvo

Objavljeno: 11:35h

Odmor iz snova jedne Nemice imao je uznemirujući preokret jer je bila prisiljena da ošiša veliki deo kose zbog nesreće tokom ronjenja. Džulija Fehst (23) je prošle jeseni uživala na odmoru u Hrvatskoj sa svojim dečkom, kada je njeno ronjenje izazvalo nesrećne posledice na njenom temenu.

Naime, pre puta je stavila ekstenzije za kosu, ali rekla je da je pazila da isplete kosu u pletenice pre nego što je krenula na ronjenje, baš zato da se ne zamrsila. Međutim, kad je nakon ronjenja otišla da se istušira, kosa joj je bila zamršena do te mere da nije mogla da je raščešlja, piše Yahoo News.

Kako tvrdi, provela je osam sati pokušavajući da raščešlja ekstenzije sa svoje prirodne kose, ali bezuspešno. Na kraju je bila prisiljena da odseče "dve trećine" svoje kose, ostavljajući neke delove duge samo 2-3 cm. Objasnila je nesreću u videu na TikToku koji je postao viralan, prikupivši više od dva miliona pregleda

- Potpuno sam se uspaničila i postajalo je sve gore. Više od osam sati troje ljudi stavljalo je kokosovo ulje u moju kosu, a ekstenzije su morale da budu odsečene. Puno sam plakala. Odmor je za mene bio gotov. Prirodno imam vrlo tanku i krhku kosu, koja nikada sama ne bi izrasla tako duga. Još kad sam bila mala, sanjala sam o dugoj, gustoj kosi.. Ovaj san se ostvario s ekstenzijama. Ekstenzije su takođe značajno podigle moje samopouzdanje, koje je uništeno nakon nezgode - ispričala je.

Rekla je da je podelila svoje iskustvo na internetu u nadi da će dobiti savet od drugih koji su prošli kroz slično iskustvo.

- Podelila sam video na TikToku jer sam bila jako očajna. Tokom katastrofe s mojim ekstenzijama, pretraživala sam internet tražeći tačno istu stvar koja se meni dogodila. Zato mi je TikTok pao na pamet, da možda stupim u kontakt s ljudima kojima se ista stvar dogodila i da dobijem savet koji nisam mogla da pronađem na internetu - dodala je.

Korisnici TikToka bili su jednako užasnuti ovom pričom, ali neki su ponudili korisne savete.

@julia.fhst Die Extensions mussten am Ende zum Teil rausgeschnitten werden ? #fy #fyp #viral #foryou #foryoupage #hairfail #extensions #extensionsfail ♬ Oh No - Kreepa

- Radim ekstenzije kose 15 godina, moji klijenti odu na odmor s ekstenzijama i nikad se ne vrate ovakvi - napisala je jedna korisnica.

- Prvo pravilo ekstenzija je da ne plivate u moru s njima - komentarisala je druga osoba.

- Isto se dogodilo i meni kad sam imala nekvalitetne ekstenzije, sada imam prirodne s keratinom - dodala je treća.

Džulija kaže kako se trudila da uživa u ostatku odmora, ali da joj je bilo teško. Čim je stigla kući, odmah se pobrinula za svoju kosu.

- Kada smo se vratili u Nemačku, kosa mi je bila počupana i svaki dan sam šišala raščupane vrhove i nosila je vezanu. Ali kosa mi je bila vrlo neujednačena, pa sam u decembru kod pravog frizera stavila ekstenzije i kupila više proizvoda za negu kose - rekla je.

Srećom, neprijatan događaj nije je u potpunosti odvratio od ronjenja.

- U januaru sam bila u Meksiku i otišla u more s ekstenzijama, ali ne na ceo dan kao u Hrvatskoj. Uz pravu negu, sada je sve u redu - zaključila je.

(Espreso/Kurir.rs/ Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.