HRVATSKA NOVINARKA ISTAKLA TELO OD ZLATA, PRIZOR OD MILION DOLARA: Izgleda kao AVION, prosto mami na GREH (FOTO)
Fani Stipković, Foto: Printscreen/Instagram/fanistipkovic

au!

HRVATSKA NOVINARKA ISTAKLA TELO OD ZLATA, PRIZOR OD MILION DOLARA: Izgleda kao AVION, prosto mami na GREH (FOTO)

Fani je božićne praznike provela u Meksiku, u društvu svojeg verenika i penzionisanog fudbalera Fernanda Hiere, a deo atmosfere podelila je i na Instagramu

Objavljeno:

Najpoznatija hrvatska novinarka sa adresom u Španiji, Fani Stipković, često na Instagramu voli da se pohvali svojom isklesanom figurom, a ovog je puta objavila fotografiju svoje sportske kombinacije.

Zablistala u crnom, sportskom izdanju

Fani je nosila crnu trenerku koju je ukombinovala sa kratkim crnim topićem, a trenerka je imala proreze koji su bili nalik na ivicu tangi koje je Fani pridržavala sa svake strane. U opis je stavila samo emotikon pume, a u komentarima su se proširili komplimenti stranaca koji verno prate atraktivnu novinarku.

Podsetimo, Fani je božićne praznike provela u Meksiku, u društvu svojeg verenika i penzionisanog fudbalera Fernanda Hiere, a deo atmosfere podelila je i na Instagramu.

Objavila je fotografiju kojom je izmamila uzdahe svojih obožavatelja na kojoj pozira u izdanju sa tesnim dekolteom sa kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

Naime, Fani i Fernando nedavno su proslavili i treću godišnjicu, a to su obeležili i na društvenim mrežama.

"Upoznala sam ga na utakmici na "Wanda Metropolitanu" u decembru 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim učesnicimai organizacijom. Sudbina nas je naterala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vreme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španski časopis Vanitatis.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.