POPRAVLJALA ZUBE ZA 5.000 EVRA PA "PALA" NA AERODROMU U HRVATSKOJ: Evo i šta je razlog
Zubar, Foto: Profimedia

hapšenje u hrvatskoj

POPRAVLJALA ZUBE ZA 5.000 EVRA PA "PALA" NA AERODROMU U HRVATSKOJ: Evo i šta je razlog

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu, kasno sinoć predata je pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", navodi se u saopštenju policije

Objavljeno:

Državljanka Austrije uhapšena je na aerodromu u Dubrovniku zbog sumnje da je u jednoj stomatološkoj klinici napravila račun od 4800 evra koji nije platila.

Juče je pokušala da pobegne, navela je policija i dodala da je Austrijanka (44) osumnjičena za krivično delo prevare, prenosi Index.hr.

"Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena od 15. do 17. novembra prošle godine u privatnoj stomatološkoj ustanovi izvršila ugradnju šest dentalnih implantanata i nadogradnju koštanih defekata. Trošak navedenih zahvata je iznosio 4.800 evra. Osumnjičena se obvezala da će račun platiti do 23. novembra 2022. što do danas nije učinila", dodaje se.

Osumnjičena je, po raspisanoj potrazi Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, uhapšena u prepodnevnim satima juče, 2. januara na aerodromu Dubrovnik odakle je pokušala da otputuje za Zagreb i dalje u Beč.

Zubar
Zubarfoto: EPA-EFE/ GUILLAUME HORCAJUELO, Ilustracija

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu, kasno sinoć predata je pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", navodi se u saopštenju policije.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.