LJIJA JE POSTAVILA STARU FOTOGRAFIJU SVOJIH RODITELJA: Priča iza njenog nastanka rasplakala celu BIVŠU JUGU (FOTO)
Stari par, Foto: Profimedia

EMOTIVNO

LJIJA JE POSTAVILA STARU FOTOGRAFIJU SVOJIH RODITELJA: Priča iza njenog nastanka rasplakala celu BIVŠU JUGU (FOTO)

Kako je napisala fotografija je nastala nakon što su njeni mama i tata prošli kroz strašan period u životu

Objavljeno:

Devojka sa Balkana postavila je na društvene mreže sliku svojih roditelja iz mladosti, a koja je zbog priče iza samog nastanka fotografije, mnoge korisnike oduševila i rasplakala.

Devojka iz Zagreba, Ljilja, postavila je na svom tviter nalogu fotografiju staru 51 godinu, a na kojima se nalaze njeni roditelji u mladosti. Kako je napisala fotografija je nastala nakon što su njeni mama i tata prošli kroz strašan period u životu - nakon saobraćajne nesreće, majka joj se jedva izvukla, a po izlasku iz kome, Ljiljin otac ju je učio svim osnovim životnjim radnjama, vodeći računa o njoj stalno.

Kako je istakla, nakon oporavka i svega što su zajedno prošli, napokon su dobili i nju.

"Mama i tata. Stubičke toplice 1971. Nakon tragične saobraćajne nezgode. Mama je bila u komi 3 meseca. Učio ju je sve ispočetka. Hodati, jesti... nakon svega dobili mene. To je ljubav. Ništa drugo", napisala je ona.

U komentarima koji su usledili ispod objave, tviteraši sa prostora cele bivše Jugoslavije, nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje, ali i same suze koje su se pojavile nakon čitanja opisa fotografije.

"Da to je ljubav i Vi imate sreće da ste od takvih ljudi potekli", "Čista i prava ljubav", "Neprocenljivo", "Ako to nije ljubav, onda ne znam šta je", "Bila su to druga vremena i drugačije su nas učili u školama i vaspitavali", samo su neki od komentara tviteraša koji su oduševljeno nizali reči pohvale na račun ljubavi Ljiljinih roditelja

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.