PITALI GA ZAŠTO IMA DUGU KOSU: Podneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv trojice MALOLETNIKA zbog VRŠNJAČKOG NASILJA
Ilustracija, Foto: Profimedia

VRŠNJAČKO NASILJE

PITALI GA ZAŠTO IMA DUGU KOSU: Podneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv trojice MALOLETNIKA zbog VRŠNJAČKOG NASILJA

Napadači su mu prišli dok je s drugaricom sedeo ispred škole i pitali ga zašto ima dugu kosu, navija li za Dinamo i ako im ne da cigaretu da će ga istući

Objavljeno:

Zagrebačka policija utvrdila je nakon kriminalističke istrage u slučaju pretučenog dečaka iz Dugog Sela da su za tučnjavu odgovorna dvojica maloletnika uzrasta 15 godina i jedan od 14 godina.

Nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja, trojica osumnjičenih maloletnika su u zakonskom roku privedeni u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave zagrebačke dok je krivična prijava dostavljena dežurnom Opštinskom krivičnom državnom tužilaštvu za mlade u Zagrebu zbog počinjenja navedenog krivičnog dela, saopšteno je iz Zagrebačke policijske uprave.

Trojica vršnjaka pretukla su 15-godišnjeg dečaka 8. oktobra uveče u 21:15 ispred škole, podseća 24sata.hr.

Vršnjačko nasilje
foto: Profimedia

Napadači su mu prišli dok je s drugaricom sedeo ispred škole i pitali ga zašto ima dugu kosu, navija li za Dinamo i ako im ne da cigaretu da će ga istući.

- Moj sin je mogao te večeri biti novi Luka Ric. Ne želim da ćutim jer su se ovakvi slučajevi i ranije događali u Dugom Selu. Tome treba stati na kraj – rekao je tada uznemireni otac dečaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.