"TO JE ZA MENE VRHUNSKA SRAMOTA, SITNO KOKOŠARENJE": Gost ostao ŠOKIRAN onim što je video u RESTORANU u Hrvatskoj!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRIZOR ZA PAMĆENJE

"TO JE ZA MENE VRHUNSKA SRAMOTA, SITNO KOKOŠARENJE": Gost ostao ŠOKIRAN onim što je video u RESTORANU u Hrvatskoj!

Kada je radnica restorana videla da je gledam i da sam malo šokiran, nasmejala se i rekla: 'Rakija, rakija!'

Objavljeno:

Jedan gost restorana na Lastovu tvrdi kako osoblje restorana gostima podvaljuje vodu iz slavine kao onu iz flaše. - Bio sam s jednom grupom u konobi koju često posećujem tokom leta i sezone. U jednom trenutku morao sam do WC-a, da bih, prolazeći pored šanka, vidio konobaricu kako u flaše od jedne litre uliva vodu iz slavine. Bilo je uredno posloženo nekih sedam, osam flaša- priča gost restorana za Slobodnu Dalmaciju.

- Kada je radnica restorana videla da je gledam i da sam malo šokiran, nasmejala se i rekla: 'Rakija, rakija!'

- Naravno da nije bilo reč o rakiji, jer ona ne curi iz česme. Valjda me moje oči i zdrava pamet toliko služe.

Nakon povratka iz toaleta sve je, kaže, odlučio i fotografisati svojim telefonom.

Ponovno je zatekao uredno posložene flaše koje su čekale na punjenje.

- To je za mene vrhunska sramota. Jednom rečju, prevara, sitno kokošarenje, otimanje ljudima koji su tu došli na odmor, u goste. Nikad im dosta, iako su zarade na hrani i piću astronomske - priča razoračani gost restorana.

Voda
foto: Profimedia

Vlasnik restorana tvrdi kako je istina da ulivaju vodu u prazne flaše, ali ne iz slavine nego iz plastičnih flaša jer na Lastovu voda iz slavine nije za piće.

- Konoba je u sklopu naše kuće, imamo šank, i tačno je da ulovamo vodu u te flaše, ali ne iz česme, nego iz plastike od 7, 6 litara, ali za nas. Nas je svaki dan za ručkom 10 do 12, što članova porodice, što osoblja, a voda na Lastovu nije za piće jer je puna je hlora i kamenca. Ako je neko vidio da prodajemo tu vodu, onda je to druga priča. To je isključivo za nas, a mi odmah do šanka imamo naš frižider, gde hladimo tu vodu i mi to pijemo. Nema šanse da varamo svoje goste. Kažem, da je neko vidio da je dobio otvorenu flašu, to bi bila druga priča. Porodična je kuća, mi preko dana nalijemo te flaše koje su već istrošene, iz boca od sedam litara i to držimo za nas - rekao je vlasnik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.