PAS IZUJEDAO ĐAKA PRVAKA ISPRED ŠKOLE! Sav HOROR SNIMLJEN, a evo šta će biti sa životinjom (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/24sata.hr

HOROR!

PAS IZUJEDAO ĐAKA PRVAKA ISPRED ŠKOLE! Sav HOROR SNIMLJEN, a evo šta će biti sa životinjom (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Policija je objavila detalje

Objavljeno: 16:29h

Pas je u petak ujutro napao decu u Vrapču. Na snimku sa nadzorne kamere se vidi kako pas prvo napada devojčicu, a potom i njenog brata kojeg grize po telu i nogama.

Vlasnik: Ma on je samo zaigran

Meštani Gornjeg Vrapča rekli su kako je ranije bilo problema s tim psom koji je, kako tvrde, već napadao ljude i druge pse. Kažu kako često luta bez nadzora i da su nekoliko puta to rekli vlasniku koji ih je ignorisao. Kad je policija došla u dvorište vlasnika, on nam je dobacio:

- Ma nije on agresivan, nego zaigran.

Policija je objavila detalje.

- Juče, 23. septembra oko 7.50 sati u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, pas u vlasništvu 36-godišnjaka bez nadzora je izišao na ulicu pa napao i ugrizao dva deteta. Lekarska pomoć pružena im je u Klinici za dečje bolesti Zagreb, a povrede su za sada okvalificirane kao lakše. Osumnjičeni vlasnik psa je uhapšen, pa je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela.

„Dovođenje u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom“. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju biće obavešten nadležni državni advokat. Pas je oduzet vlasniku zbog sprovođenja postupka posmatranje"- objavila je policija.

1 / 5 Foto: Printscreen/24sata.hr

Uznemirujući snimak napada psa možete pogledati OVDE.

Gde je sad pas?

Pas koji je izgrizao decu je u Dumovcu gde će ostati najmanje 10 dana.

Iz Dumovca su po njega došli u petak, nakon incidenta.

Po dolasku u Dumovec pas nije pokazivao znakove agresije. Veterinarska inspekcija je nadležna za njega i ona može narediti vlasniku da se obavi obavezna resocijalizacija. Uspavljivanje psa je zadnja opcija.

(Espreso/24sata,hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.